Υλικά
Υλικά
Τεκίλα Somonque 100% de agave Anejo 50ml
Ζεστή σοκολάτα 150ml
Πιπεριά chili 1
Σιρόπι ζάχαρης 20ml
Angostura Aromatic Bitters 2 δόσεις
Παρασκευή
Ετοιμάζουμε τη ζεστή σοκολάτα σε ένα ποτήρι με ½ chili.
Τοποθετούμε τα 50ml τεκίλα σε κούπα του καφέ και συμπληρώνουμε με το σιρόπι ζάχαρης και τη ζεστή σοκολάτα.
Γαρνίρουμε με πιπεριά chili, ξύσμα από lime και κανέλα.Συνταγή για το σιρόπι ζάχαρης: Τα μέρη είναι κατά βάρος: 200ml νερού με 200 γραμμάρια ζάχαρης.
Θερμαίνουμε το νερό σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Περιμένουμε μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν το προσθέσουμε στο cocktail, αλλιώς θα λιώσει ο πάγος και θα νερώσει το ποτό, αλλoιώνοντας τη γεύση του.