Κάθε Δευτέρα στο Island θα γίνεται… του bartender

Βραβευμένοι bartenders στην αθηναϊκή ριβιέρα

Χρυσούλα Κυριακοπούλου 06/06/2019

Κάθε Δευτέρα πλέον, και για όλο το καλοκαίρι, η μπάρα του Island θα έχει φιλοξενούμενους την αφρόκρεμα του ελληνικού bartending…

Το εντυπωσιακό σκηνικό του Island με φόντο το έντονο γαλάζιο μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Πώς γίνεται αυτό; Όταν το απολαμβάνεις παρέα με ένα καλό ποτό. Κάντε εικόνα τον συνδυασμό του λευκού φόντου με τη θάλασσα, τη μουσική και προσθέστε την τελευταία πινελιά από συναρπαστικά summer cocktails, σερβιρισμένα από βραβευμένους bartenders. Κάθε Δευτέρα πλέον, και για όλο το καλοκαίρι, η μπάρα του Island θα έχει φιλοξενούμενους την αφρόκρεμα του ελληνικού bartending.

Η Λορέτα Τόσκα

Η Λορέτα Τόσκα

Στις 17 Ιουνίου ο Αλέξης Σιμωνίδης θ’ αφήσει το The Clumsies και θα ετοιμάσει εκεί μερικές από τις ευρηματικές συνταγές του. Στη συνέχεια, την 1 Ιουλίου, τη σκυτάλη θα πάρει μια αναγνωρισμένη γυναικεία παρουσία, η Λορέτα Τόσκα και μια εβδομάδα μετά, στις 8 Ιουλίου, ο Alexander Steptsenko θα φέρει άρωμα Ιταλίας με βερμούτ από το Odori.

Ο Steve Ajulo

Ο Steve Ajulo

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η συμμετοχή του Στέλιου Παπαδόπουλου στις 15 Ιουλίου, που θα εκπροσωπήσει το νέο bar Barro Negro, προτείνοντας ένα μενού γεμάτο τεκίλα και mezcal. Στις 21 Ιουλίου έχουμε άφιξη από τη Θεσσαλονίκη, τον World Class bartender 2018 Αχιλλέα Πλακίδα. Μετά, ετοιμαστείτε για πολύ fun με τον Alper Deli από το 7 Jokers, για ευφάνταστα cocktails με φοβερά homemade υλικά από τον Γιώργο Καβακλή (Spoiled), για μείξεις με ελληνικό άρωμα από τον Αντώνη Μαντζαρίδη (Senios)  και για υψηλές aperitivo καταστάσεις από τον Steve Ajulo (Odori).
Γράψε την άποψή σου
Αλκοόλ

Ποτά

Cocktails