Follow us

Στο Noel η αφρόκρεμα του λονδρέζικου bartending

Το εντυπωσιακό bar της Κολοκοτρώνη, βραβευμένο από τα Αθηνόραμα bar awards 2019, φιλοξενεί δυο σημαντικά ονόματα του παγκόσμιου bartending για δυο εμφανίσεις έκπληξη…

Στο Noel η αφρόκρεμα του λονδρέζικου bartending

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, πίσω από την φινετσάτη μπάρα του Noel θα βρίσκονται οι Luca Cinalli και Gabriele Manfredi, head bartenders και bar managers, σε κάποια από τα πιο διάσημα bar του Λονδίνου, όπως είναι το Nightjar και το Oriole. Τα δυο αυτά bar ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα των cocktails και το concept του μενού τους.
Όσοι βρεθούμε το βράδυ της Τετάρτης στο Noel θα έχουμε την τύχη να δοκιμάσουμε αρκετά από τα ιδιαίτερα signature cocktails των Luca και Gabriele και ν’ ανακαλύψουμε πολλά από τα ευρηματικά μυστικά τους.
Για όσους θέλουν να μάθουν και να δοκιμάσουν περισσότερα, υπάρχει και συνέχεια. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11 Απριλίου, θα δώσουν ένα συναρπαστικό masterclass, που θα ξεκινήσει από τις 12:00 το πρωί και θα κρατήσει περίπου πέντε ώρες. Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε δυο ενότητες. Η πρώτη, περιλαμβάνει θέματα στα οποία το δίδυμο έχει ειδικότητα, όπως είναι η φιλοσοφία των μενού, οι γαρνιτούρες, οι δημιουργικές συνταγές και η ζύμωση, ενώ η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στις τεχνικές.
Για να κλείσετε μια θέση, επικοινωνήστε με το Noel στο τηλέφωνο 6945934359. Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ.

Στο Noel η αφρόκρεμα του λονδρέζικου bartending

Επίσης...

9 εργαλεία για να φτιάχνεις κοκτέιλ στο σπίτι σαν επαγγελματίας

Συγκεντρώσαμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για να ετοιμάσουμε, να σερβίρουμε και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ποτά στο σπίτι, με εργαλεία που έχουμε ήδη...

Έξι παραδοσιακά γιορτινά cocktails του κόσμου

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, συνεχίζουμε να μαζευόμαστε γύρω από το εορταστικό τραπέζι. Για μια εντυπωσιακή αλλαγή, ας σερβίρουμε κάποιο γιορτινό cocktail, με καταγωγή το Παρίσι ή την Ιταλία…

Περισσότερα από

Ποτό

Εύκολα cocktails για το σπίτι

Υποδεχόμαστε τις γιορτές με εύκολες συνταγές για νόστιμα cocktails και γινόμαστε οι bartenders του σπιτιού αξιοποιώντας τα ποτά που έχουμε ήδη στην κάβα μας, σε μείξεις με αγαπημένα μυρωδικά και φρούτα εποχής.

Gin: Το λευκό ποτό του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι απαιτεί λευκό αλκοόλ, ανάμεσα στα υπόλοιπα όμως, το τζιν, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την γευστική πολυπλοκότητα, έχει ένα προβάδισμα παραπάνω…

Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού

Tο Monkey 47 φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τις ρίζες του, μεταφέροντας εκλεκτούς καλεσμένους για ένα βράδυ από τον Πειραιά στη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού.

17 craft μπύρες που αξίζουν τη δοκιμή

Δοκιμάσαμε μερικές από τις πιο αξιόλογες ελληνικές craft μπύρες που εμπνεύστηκαν και δημιουργήθηκαν κατά τη μακρά περίοδο της καραντίνας και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι ελληνικές μικροζυθοποιίες επάξια ανεβαίνουν ολοένα στις προτιμήσεις μας.

Φτιάχνουμε εντυπωσιακά κοκτέιλ με υλικά από την κουζίνα μας

Δεν χρειάζεται να έχουμε ενημερωμένη κάβα στο σπίτι για να φτιάξουμε κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν, με λίγη φαντασία και δημιουργική διάθεση αξιοποιούμε ό,τι περισσεύει από την κουζίνα μας και αντί για τον κάδο, τα ρίχνουμε στο σέικερ!

Aperitifs και digestifs: το απολαυστικό πριν και μετά ενός γεύματος

Ελαφρά, ντελικάτα, αφρώδη, αλλιώς aperitif και από την άλλη πικρά, δυνατά, βοτανικά αλλιώς, digestif. Δυο μεγάλες κατηγορίες ποτών απολαυστικές για ένα δείπνο που αφορούν όμως διαφορετικές στιγμές του τελετουργικού, ενώ ταυτόχρονα έχουν διαφορετική αποστολή.

Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Με τη γεύση της άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, η Kaiser συνόδευσε τις ντελικάτες δημιουργίες των σεφ της βραδιάς.

ΜΕΤΑΧΑ "Taste the Unexpected"

Αναπάντεχα κοκτέιλ, απρόσμενα αλλά απολαυστικά food pairing και απροσδόκητα απεριτίφ στα bar της πόλης και στο σπίτι.

Πώς θα φτιάξεις το Milano-Torino

Η συνταγή για το κοκτέιλ Milano-Torino.

Πώς θα φτιάξεις το Dutch Negroni

Η συνταγή για το κοκτέιλ Dutch Negroni.