Για αυτό τον μήνα, η Bar Academy της Αθήνας έχει προγραμματίσει ένα Masterclass με εισηγητή τον γνωστό bartender Χρήστο Αξαρλή, με θέμα τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής.
Πρόκειται για ένα αυθεντικό, ελληνικό προϊόν, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής και φιλοξενίας των Ελλήνων. Εξελίχθηκε σε σπουδαίο brand, εξάγεται σε χώρες του εξωτερικού και απολαμβάνεται στα καλύτερα bars του κόσμου! Είναι το απόσταγμα σταφυλής, κοινώς… το τσίπουρο και η τσικουδιά!
Σε αυτό το Masterclass, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε όλα τα αποστάγματα σταφυλιών της Ελλάδας, στα μυστικά της διαδικασίας παραγωγής τους, στα διαφορετικά είδη και στα αρωματικά χαρακτηριστικά τους. Θα γίνει λόγος για τον τρύγο, τα στέμφυλα, τις “καζανιές”, τους Αγραφιώτες και θα διελευκανθεί η αρκετά πολύπλοκη νομοθεσία αυτής της κατηγορίας.
Το Masterclass θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Bar Academy στην Αθήνα, Λάμπρου Κατσώνη 36Α, Αμπελόκηποι.
Εισηγητής: Χρήστος Αξαρλής
Ημερομηνία διεξαγωγής: 19/02/2019
Ώρα διεξαγωγής : 13:00 - 16:00
Μέγιστος αριθμός μαθητών: 25
Κόστος συμμετοχής για τους σπουδαστές της Bar Academy: € 10,00
Πληροφορίες: τηλ. 210 6400540, info@baracademy.gr, www.baracademy.gr