Μεξικάνικη φιέστα για καλό σκοπό!

Όλα τα έσοδα θα διετεθούν στην ΜΚΟ "Κιβωτό του Κόσμου"

Εύη Σκλατινιώτη 14/09/2018

Τα Amigos Mexican bar restaurants γιορτάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την ημέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου...

Με τίτλο "Smiles of Mexico", για μία ακόμη χρονιά τα Amigos Mexican bar restaurants γιορτάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την ημέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού, προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της χώρας της αγαύης στο Amigos Γλυφάδας για να χαρίσουν το «χαμόγελο» στα παιδάκια της Μ.Κ.Ο. «Κιβωτός του κόσμου»!

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9 μ.μ., στο Amigos της Γλυφάδας γιορτάζουν αυτήν την ξεχωριστή επέτειο για το Μεξικό με άφθονη μαργαρίτα Cuervo, μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις, αλλά και ξέφρενους latin ρυθμούς με live salsa από το γνωστό Brazolatin dance group!
Όλα τα έσοδα αυτής της επετειακής fiesta, που διοργανώνεται από τα Amigos με την ευγενή υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «Κιβωτός του κόσμου».

Amigos Mexican restaurants bar Γλυφάδα, Kύπρου 65Α, τηλ.: 2108983167, email: [email protected], www.amigos.gr

Γράψε την άποψή σου
Αλκοόλ

Ποτά

Cocktails