Τι θα λέγατε για καλοκαιρινά cocktail parties στο Θησείο;

Χορευτικοί ρυθμοί, κοκτέιλ και κρασί τις Κυριακές στο Chocolat Royal

Χρυσούλα Κυριακοπούλου 03/07/2018

Στο ανανεωμένο Wine Station του Chocolat Royal κάθε Κυριακή στήνονται δροσερά cocktail parties μετατρέποντας την Αποστόλου Παύλου σε hit καλοκαιρινό προορισμό.

Οι μουσικές ξεκινάνε από νωρίς το απόγευμα (18:00) με ζωντανά dj sets και μέχρι το βράδυ ακούγονται δυνατά μελωδίες, που μας κάνουν τον γύρo του κόσμου. Σε αρμονικό ντουέτο με τη μουσική, τα νέα signature cocktails είναι δροσερά, ευχάριστα, παιχνιδιάρικα και δίνουν τον ρυθμό σε κάθε party. Μπορείς να διαλέξεις όποιο θέλεις ανάμεσα σε πειραγμένα κλασικά και σε ευρηματικές in house προτάσεις με φρέσκα εποχιακά υλικά και να το απολαύσεις σε ειδική party τιμή.
Spritz, White Negroni, Paloma Pine, Banana Fashioned, Mexican Affair, Ginger Margarita, είναι μερικά από αυτά που χαρίζουν κύματα δροσιάς στον ουρανίσκο.
Γι’ αυτούς που θέλουν να «παρτάρουν» διαφορετικά, υπάρχει ένας μεγάλος και πολύ ιδιαίτερος κατάλογος κρασιών. Ο γνωστός οινοχόος Δημήτρης Σπυρόπουλος έχει συγκεντρώσεις 140 διαφορετικές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, αρκετές από τις οποίες θα ανακαλύψετε μόνο στο Chocolat. Εννοείται, ότι από το μενού δεν λείπουν και οι premium ετικέτες spirits, βλέπε ρούμι και τζιν, που είναι ιδανικές για Sunday parties.
Σημειώστε, ότι τα Κυριακάτικα parties θα κρατήσουν για όλον τον Ιούλιο και Αύγουστο!
Γράψε την άποψή σου
Αλκοόλ

Ποτά

Cocktails