Ένα σπάνιο ρούμι για 8 τυχερούς στο baba au rum

Ο διαγωνισμός έληξε, σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή, διαβάστε τα ονόματα των νικητών που κληρώθηκαν...

Στις 15 Φεβρουαρίου, 8 τυχεροί που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, μαζί με τους συντάκτες του Αθηνόραμα Umami, το σπάνιο single Cask ρούμι Plantation, που δημιουργήθηκε και εμφιαλώθηκε αποκλειστικά για το Baba Au Rum, το βραβευμένο μπαρ της Κλειτίου, και ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Μαζί, συντάκτες και φίλοι του Αθηνοράματος, θα ανοίξουμε μία από τις ελάχιστες φιάλες της συνολικής εμφιάλωσης, προσφορά του Baba Au Rum, και θα μυηθούμε στα μυστικά του ρουμιού από τον Θάνο Προυναρούς, ιδιοκτήτη του μπαρ.
Πρόκειται για ένα πραγματικά σπάνιο απόσταγμα διπλής παλαίωσης και πολλών μυστικών που θα αποκαλυφθούν στις 15 Φεβρουαρίου.


Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε πως γίνεται μια γευσιγνωσία και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη γαστρονομία. Το Αθηνόραμα Umami επιθυμεί πλέον να δημιουργεί εμπειρίες για τους φίλους του και ξεκινά δυνατά με τη δοκιμή ενός πραγματικά σπάνιου αποστάγματος.

Μάθετε περισσότερα για το Baba Au rum εδώ.

Συμμετοχή
Για να συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να έχει κάνει like στο σχετικό ποστ της σελίδας facebook του Umami και να δηλώσει με σχόλιο το αγαπημένο του ρούμι. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι ολοκληρώσουν τα παραπάνω μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Φεβρουαρίου και θα ενημερωθούν με μήνυμα για τις λεπτομέρειες.

Νικητές

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, κληρώθηκαν 8 συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Οι τυχεροί είναι οι:

Χρίστος Καρακόλης,
Σπύρος Αλβέρτης
Μαρία Μπόνη
Γεωργία Φυρίππη
Angelo Kypraios
Κατερίνα Νικολού
Κατερίνα Μητζέλου
Γιώργος Καραλής


 

Σχόλια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 9/2/2018 10:53:30 πμ | Permalink # 20691

Θα ηθελα πολύ να συμμετασχω σε αυτή την ιδιαιτερη γευσιγνωσια


Κατερίνα Βάγια  8/2/2018 9:10:27 πμ | Permalink # 20684

Είμαι λάτρης του. Και ειδικά το baba Au rum


Κατερίνα Βάγια  8/2/2018 9:08:35 πμ | Permalink # 20683

ToBaba Au rum


ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ 7/2/2018 6:14:13 μμ | Permalink # 20680

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ BACARDI!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ 7/2/2018 4:11:31 μμ | Permalink # 20678

Γράψε την άποψή σου
Αλκοόλ

Ποτά

Cocktails