Η Tito’s vodka έκανε το επίσημο λανσάρισμά της στην Αθήνα και αξίζει να το διαδώσουμε.
Παράγεται σε μικρές παρτίδες, σε παλιούς άμβυκες και κάθε παρτίδα τεστάρεται με προσοχή. Η διαδικασία είναι όμοια με αυτή της παραγωγής των single malts και του κονιάκ. Χρονοβόρα και με πολλές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα, όμως, αξίζει και με το παραπάνω.
Απόδειξη, ότι έχει πάρει διπλό χρυσό μετάλλιο στον σημαντικό World Spirit Competition. Η homemade Tito’s κοίταξε στα ίσα εβδομηνταδύο γνωστά brand βότκας και ξεχώρισε. Από τότε, όλα πήραν τον δρόμο τους, η Tito’s άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα από όσους την δοκίμαζαν και γρήγορα έγινε varial.
Όσο για τα χαρακτηριστικά από τη δοκιμή της, στην πρώτη ανάγνωση, βγαίνει η σπιρτάδα και η θέρμη από το αλκοόλ. Κατόπιν, έρχονται οι τραγανές νότες των εσπεριδοειδών. Το στόμα έχει ένταση και φλερτάρει με τις πικάντικες νύξεις. Η επίγευση μένει και αφήνει μια ωραία αλκοολική αίσθηση. Αυτή η αίσθηση ενισχύει τις mixable ικανότητες. Πράγματι, η Tito’s μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική βάση σε πολλά cocktails τονίζοντας τα υπόλοιπα συστατικά.