Το καλοκαίρι όλα γίνονται πιο χαλαρά και η ζωή μας θέλουμε να κυλάει περισσότερο έξω, παρά στο σπίτι. Αναζητάμε την απλότητα και την ευκολία στις γευστικές απολαύσεις, χωρίς όμως ν’ απαρνιόμαστε τη δροσιά ενός σπιτικού, καλοκαιρινού γλυκού, που θέλουμε να βρίσκεται στο ψυγείο μας.
Καθόλου δύσκολο! Αρκεί μια μικρή οργάνωση με «έξυπνα» υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι μας και μια απλή συνταγή, που δεν θα μας κουράσει. Ένα γλυκό ψυγείου προσφέρεται για κάθε περίσταση, σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα ή σαν κέρασμα στην απογευματινή παρέα του καφέ, στην πόλη ή στην εξοχή.
Η Γιώτης μας προσφέρει ένα πολύτιμο χέρι βοήθειας και κάνει απλές τις συνταγές μας, με προϊόντα που μπορούμε να έχουμε πάντα στην κουζίνα, έτοιμα για χρήση. Όπως η Γιώτης Crème, που μετατρέπεται σε αφράτη σαντιγί μέσα σε λίγα λεπτά, ή το αγαπημένο Φρουί Ζελέ Γιώτης, στη γεύση του φρούτου που θέλουμε.
Αυτά τα δυο υλικά χρησιμοποιούμε κι εμείς, για να φτιάξουμε μια εντυπωσιακή κρέμα mascarpone με ζελέ κεράσι: ένα εύκολο γλυκό που, αν δεν έχουμε χρόνο, μπορεί να ετοιμαστεί και τμηματικά. Επιπλέον, προσφέρεται για πειραματισμούς και παραλλαγές με άλλα φρούτα, αλλά και πολλές εκδοχές, όπως τούρτα ή cheesecake σε φόρμα, με μια βάση από Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης!
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ