Q&A, ρωτάτε απαντάμε

Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί απλοϊκό! Την Πρωτοχρονιά σκέφτομαι να φτιάξω ως βασιλόπιτα ένα υγρό κέικ με λεμόνι που γίνεται πολύ εύκολα και μου αρέσει πολύ (είναι από εκπομπή του Σ. Παρλιάρου). Οι ποσότητες των υλικών που έχω όμως είναι για μικρή αλουμινένια ορθογώνια φόρμα μιας χρήσης. Αν διπλασιάσω τις ποσότητες και το φτιάξω σε μεγαλύτερα στρογγυλή φόρμα (χωρίς τρύπα στη μέση) υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα (για παράδειγμα να μη φουσκώσει, να μη ψηθεί στο κέντρο κτλ); Η συνταγή υπάρχει εδώ: www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21929&subid=2&pubid=4645747 Ευχαριστώ

    Η απάντηση του αθηνόραμαUmami.gr

  • Σας συμβουλεύουμε να μην το επιχειρήσετε, γιατί αυτά που φοβάστε θα συμβούν. Τα γλυκά, όπως γνωρίζετε, είναι καθαρή χημεία και το σκεύος είναι συνδεδεμένο με τις αναλογίες και το είδος του γλυκού. Εξάλλου ένα υγρό κέικ δεν θα ήταν κατάλληλη επιλογή για βασιλόπιτα. Αναζητήστε συνταγές για βασιλόπιτες- κέικ, αρωματισμένες με λεμόνι και αφράτες - ας μην ξεχνάμε οτι θα μπει και ένα νόμισμα μέσα...Καλές γιορτές και επιτυχία στο τραπέζι σας.

    αθηνόραμαUmami.gr 20/12/2011




Έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Δώσε τη!

Για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας είναι απαραίτητο να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του site. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω θα αφαιρούνται από την σελίδα. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας ή να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο [email protected].


Όνομα :
E-mail : 

Η απάντησή σας (ΟΡΟΙ-ΟΔΗΓΙΕΣ):

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης της σελίδας


Συμπληρώστε τους χαρακτήρες της εικονας στο πεδίο πριν πατήσετε 'Αποστολή'


Αποστολή


Q&A, τελευταίες απαντήσεις