Q&A, ρωτάτε απαντάμε

Σε πολλές συνταγές (και μαρινάδες) αναφέρεται η χρήση της σάλτσας ή σος σόγιας. Ποια πρέπει να χρησιμοποιώ; Στο εμπόριο συναντάω πολλές, κάποιες από αυτές είναι σκέτη σόγια με αλάτι (π.χ. kikkoman) ενώ άλλες περιέχουν και ζάχαρη.

    Η απάντηση του αθηνόραμαUmami.gr

  • Θα χρησιμοποιείτε την κλασική σόγια με αλάτι (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στην συνταγή). Η γλυκιά σόγια είναι μάλλον ένα συμπυκνωμένο σιρόπι σόγιας.

    αθηνόραμαUmami.gr 16/6/2011




Έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Δώσε τη!

Για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας είναι απαραίτητο να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του site. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω θα αφαιρούνται από την σελίδα. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας ή να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο [email protected].


Όνομα :
E-mail : 

Η απάντησή σας (ΟΡΟΙ-ΟΔΗΓΙΕΣ):

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης της σελίδας


Συμπληρώστε τους χαρακτήρες της εικονας στο πεδίο πριν πατήσετε 'Αποστολή'


Αποστολή


Q&A, τελευταίες απαντήσεις