Q&A, ρωτάτε απαντάμε

Ποια κρασιά (ποικιλίες) προτείνετε για ένα τραπέζι ασιατικών πιάτων με διαφορετικές επιλογές (π.χ. πάπια Πεκίνου, ρύζι τηγανητό, γλυκόξινο χοιρινό, μοσχάρι Σετσουάν κλπ);

    Η απάντηση του αθηνόραμαUmami.gr

  • Επειδή η ασιατική κουζίνα κυριαρχείται από γλυκόξινες γεύσεις ιδανικός συνδυασμός είναι ημίξηρα όχι πλαδαρά κρασιά με ικανοποιητική οξύτητα. Για παράδειγμα από τον διεθνή αμπελώνα θα προτείναμε Αλσατικά ή Γερμανικά Riesling. Από τον ελληνικό Αμπελώνα πάλι, ροζέ ημίξηρα όπως του Αμύνταιου που έχουν και οξύτητες. Επίσης άλλη μια καλή πρόταση είναι τα αφρώδη ημίξηρα.

    αθηνόραμαUmami.gr 13/4/2011




Έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Δώσε τη!

Για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας είναι απαραίτητο να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του site. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω θα αφαιρούνται από την σελίδα. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας ή να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο [email protected].


Όνομα :
E-mail : 

Η απάντησή σας (ΟΡΟΙ-ΟΔΗΓΙΕΣ):

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης της σελίδας


Συμπληρώστε τους χαρακτήρες της εικονας στο πεδίο πριν πατήσετε 'Αποστολή'


Αποστολή


Q&A, τελευταίες απαντήσεις