Q&A, ρωτάτε απαντάμε

Θα ήθελα να μάθω ποια ποικιλία κρασιού, άσπρο και κόκκινο, ταιριάζει για καλοκαιρινό τραπέζι με παραδοσιακούς μεζέδες Μυκόνου, όπως κρεμμυδόπιττα, λούζα, λουκάνικα και επιπλέον σαλάτες, κολοκυθοκεφτέδες και λοιπά ζεστά ορεκτικά, ψαρονέφρι και φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας, εκτός από το παραπορτιανό της Μυκόνου.

    Η απάντηση του αθηνόραμαUmami.gr

  • Επειδή μιλάμε για ένα τραπέζι με μεγάλη βεντάλια γεύσεων και αρκετά πικάντικο χαρακτήρα η πρότασή μας είναι ένα κρασί με αναψυκτικό χαρακτήρα για να ξεπλένει το στόμα. Κατά συνέπεια προτείνουμε ή ένα ελαφρύ κόκκινο Αγιωργίτικο χωρίς βαρέλι πχ. Αμπελώνες Παπαϊωάνου ή ένα ροζέ κρασί από το Αμύνταιο ή από την Βόρεια Ελλάδα.

    αθηνόραμαUmami.gr 13/4/2011




Έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Δώσε τη!

Για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας είναι απαραίτητο να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του site. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω θα αφαιρούνται από την σελίδα. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας ή να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο [email protected].


Όνομα :
E-mail : 

Η απάντησή σας (ΟΡΟΙ-ΟΔΗΓΙΕΣ):

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης της σελίδας


Συμπληρώστε τους χαρακτήρες της εικονας στο πεδίο πριν πατήσετε 'Αποστολή'


Αποστολή


Q&A, τελευταίες απαντήσεις