Q&A, ρωτάτε απαντάμε

Πρέπει να μεταγγίσω ένα σπουδαίο ερυθρό κρασί που σκοπεύω να σερβίρω στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι;

    Η απάντηση του αθηνόραμαUmami.gr

  • Μεταγγίζουμε ένα ποιοτικό κρασί είτε για να το «απελευθερώσουμε» αρωματικά και να το μαλακώσουμε γευστικά, εάν είναι νέο και σκληρό, είτε για να απομακρύνουμε το ίζημα αλλά και την αίσθηση της κλεισούρας, εάν είναι παλαιωμένο. Ως γενικό κανόνα, υπολογίστε ένα δίωρο στην πρώτη περίπτωση και μισή ώρα στη δεύτερη. Προσθέσετε τώρα τη λάμψη και τη σπουδαιότητα που προσδίδει το σερβίρισμα σε μια αστραφτερή καράφα, και έχετε έτοιμη την απάντηση: αν δεν μεταγγίσετε την Πρωτοχρονιά, πότε θα μεταγγίσετε; Σίμος Γεωργόπουλος

    αθηνόραμαUmami.gr 23/12/2010




Έχεις απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Δώσε τη!

Για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας είναι απαραίτητο να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του site. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω θα αφαιρούνται από την σελίδα. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας ή να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο [email protected].


Όνομα :
E-mail : 

Η απάντησή σας (ΟΡΟΙ-ΟΔΗΓΙΕΣ):

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης της σελίδας


Συμπληρώστε τους χαρακτήρες της εικονας στο πεδίο πριν πατήσετε 'Αποστολή'


Αποστολή


Q&A, τελευταίες απαντήσεις