Γύρος Εν Ελλάδι: Το νέο τηλεοπτικό spot της CRETAFARMS που μυρίζει κρητική λεβεντιά

08/03/2019

H μοναδική εφαρμογή iPasta της Barilla τώρα και στα ελληνικά!

Ένα λογότυπο μετατρέπεται σεκρητική λύρα και μια μαντινάδα εξυμνεί την κρητική καταγωγή και την λεβέντικη ανατροφή των ζωών της CRETA FARMS.

Δείτε το διαφημιστικό spot του γύρου εδώ

Με ένα άκρως ευρηματικό σενάριο που υπογράφει η διαφημιστική εταιρία POLLEN, αναδεικνύεται η υπεροχή του γύρου Εν Ελλάδι, τονίζοντας την ελληνικότητά του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ειδικής εκτροφήςτων χοιρινών Εν Ελλάδι της CRETAFARMS

Ως o μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, μπορεί να εγγυηθεί ότι πλέον στην κατάψυξή του οργανωμένου λιανεμπορίου  θα βρίσκεις τον πιο λαχταριστό γύρο χωρίςκαμία αμφιβολία για το κρέας από το οποίο προέρχεται.

Η κρητική εταιρία λανσάρει για 1η  φορά στην ελληνική αγορά γύρο από χοιρινό ειδικής κρητικής εκτροφήςστην κατάψυξη του οργανωμένου λιανεμπορίου! Σε 5’μόνο λεπτά, γύρος Εν Ελλάδι φρέσκος, προψημένος, πιο τρυφερός, ευκολοχώνευτος, χωρίς συντηρητικά  και χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση ποιότητας της CRETA FARMS.

Τη μοναδική εκτροφή συνθέτουν:

v  Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.

v  Κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, που θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου.

v  Αρωματικά βότανα που κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της CRETAFARMS, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος.

CRETAFARMS

Στόχος της κρητικής εταιρίας, πρωτοστατώντας στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή, είναι να διατηρήσει την απόλαυση και να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη παρουσιάζοντας συνταγές, tips, λύσεις για τον επαγγελματία αλλά και μια σειρά customized προτάσεων με παραμέτρους που αφορούν στον δικό σου τρόπο ζωής. Με προτάσεις wellbeing για σωστή διατροφή, lifestyle αλλά και μερακλίδικα τραπέζια ενισχύει την περηφάνεια προέλευσης της Κρητικής εταιρίας εξάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.