Follow us

Υγεία και ευεξία στο My market Κηφισιάς

Ένα κατάστημα με χαρούμενο περιβάλλον και focus στις υγιεινές επιλογές κάνει τα καθημερινά ψώνια απόλαυση. Αυτό ακριβώς νιώσαμε στο «ολόφρεσκο» My market της Κηφισιάς.

Υγεία και ευεξία στο My market Κηφισιάς

Μπορεί να είναι ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, αλλά η φιλοσοφία «υγεία, ευεξία, καλύτερη ζωή» αποπνέει οικειότητα στον χώρο του πρόσφατα ανακαινισμένου «My market» Κηφισιάς. Με το που μπαίνεις, η μελετημένη χωροταξία, ο φιλικός σχεδιασμός, τα χρώματα των φρέσκων προϊόντων, δημιουργούν ένα ευχάριστο συναίσθημα, που σε ακολουθεί σε κάθε διάδρομο του καταστήματος. Το νέο περιβάλλον προβάλει τη σύγχρονη ανάγκη για έναν άλλο τρόπο ζωής και βοηθά τον καταναλωτή να κάνει πιο υγιεινές επιλογές με το μήνυμα «κινούμαι περισσότερο, αλλάζω συνήθειες, τρέφομαι καλύτερα». Ένα ακόμη μήνυμα βασισμένο στην πλατφόρμα φροντίδας των «My market» ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, που ενισχύεται με σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, όπως διαδραστικά infokiosks και οθόνες προβολών με ενημερωτικά, αλλά και εκπαιδευτικά video.

Υγεία και ευεξία στο My market Κηφισιάς

Χάρμα οφθαλμών ο χώρος φρούτων-λαχανικών, με όμορφη τοποθέτηση που βασίζεται και στο χρώμα, ιδιαίτερη έμφαση στα εποχικά προϊόντα, προβολή των ελληνικών super foods και χρήσιμες διατροφικές πληροφορίες πάνω από το κάθε είδος σε έγχρωμη οθόνη.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η πολύ πλούσια συλλογή τυριών ελληνικών και εισαγωγής, αλλά και η πλούσια κάβα κρασιών με 500 επιλεγμένες ετικέτες. Να σημειώσουμε και την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρει το ενημερωμένο προσωπικό στα ειδικά τμήματα, όπως το κρεοπωλείο.

Ακαταμάχητο το νέο τμήμα «καθημερινών γευστικών απολαύσεων»: Χειροποίητες σοκολάτες από μονοποικιλιακό κακάο, φρέσκοι ξηροί καρποί, επιλεγμένες ποικιλίες φρεσκοκομμένου καφέ και αρωματικά βότανα. Εδώ, χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή τεχνολογία 3D εκτυπωτή τροφίμων, που δίνει τη δυνατότητα να «γράψεις» το προσωποποιημένο σου μήνυμα πάνω σε μια πλάκα σοκολάτας της επιλογής σου και να προσφέρεις ένα ιδιαίτερο δώρο… Πολύ ενδιαφέρον και λειτουργικό, εξάλλου, το επίσης νέο τμήμα My Ευεξία: ένας χώρος αφιερωμένος στο «ευ ζην», με προϊόντα που συμβάλλουν στην καθημερινή μας ευεξία και ποιότητα ζωής, όπως προϊόντα διατροφής βιολογικά, vegan και χωρίς γλουτένη, υγιεινές επιλογές, καθώς και μια πλήρη σειρά από οικολογικά καλλυντικά, απορρυπαντικά, είδη βρεφικής περιποίησης από φυτικά συστατικά, βιοδιασπώμενα προϊόντα.

Όλα κινούνται στο πλαίσιο της πλατφόρμας ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, που έχει καθιερώσει εδώ και καιρό η αλυσίδα «My market», ακολουθώντας τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις. Όπως αναφέρουν, «το μήνυμά μας είναι απλό: σε βοηθάω να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές, σε κινητοποιώ να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου νέες συνήθειες, που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και θα μεταδώσεις θετική ενέργεια στους γύρω σου. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, αρκεί να το θελήσουμε. Και όλο αυτό, φροντίζουμε οι πελάτες μας να το εισπράττουν καθημερινά με όλους τους δυνατούς τρόπους».

My market Κηφισιάς, Αχαρνών 80, Κ. Κηφισιά, 21 0801 3966