Follow us

Το Carnicero κατέβηκε Κολωνάκι!

Μια πανδαισία κρεατικών, τυριών, αλλαντικών, “του πουλιού το γάλα” που λέμε, σε υποδέχεται στο υπέρκομψο νέο Carnicero που άνοιξε σε γιορτινό mood…

Το Carnicero κατέβηκε Κολωνάκι!

Tο τρίτο κατάστημα Carnicero, στο Κολωνάκι αυτή τη φορά, αποδεικνύει ότι η επιτυχία ποτέ δεν είναι τυχαία, αλλά βασίζεται σε σταθερές αξίες όπως η ποιότητα και η συνέπεια, αλλά και σε σωστές επιλογές, που προσφέρουν στον πελάτη μια μεγάλη και προσεγμένη γκάμα προϊόντων για το τραπέζι του. Μετά την εμπειρία από τα καταστήματα Ν. Ψυχικού και Κηφισιάς, η επιλογή ενός μεγαλύτερου χώρου κρίθηκε αναγκαία για να φιλοξενήσει περισσότερα προϊόντα αλλά και παροχές, όπως το έτοιμο σνακ και το έτοιμο φαγητό που παρασκευάζονται επί τόπου και προσφέρονται τώρα στο κατάστημα της Πατριάρχου Ιωακείμ.

Στον πραγματικά όμορφο και φιλόξενο χώρο βρήκαμε μια μεγαλύτερη πλέον ποικιλία εκλεκτών τυριών, συσκευασμένων και μη, αλλαντικά που θέλεις να δοκιμάσεις εδώ και τώρα, ιταλικά ζυμαρικά και ριζότι, τα μη εξαιρετέα κλασικά deli (εκλεκτός σολομός, foie gras, χαβιάρι, τρούφες) αλλά και μια ενδιαφέρουσα επιλογή κρασιών που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Όσο για τα κρεατικά, εδώ το κατάστημα παίζει στο ταμπλό του, στον τομέα που γνωρίζει πολύ καλά. Εκλεκτά ελληνικά από διάφορες περιοχές, οι διάσημες φυλές εισαγωγής σε σωστή ποιότητα, χώροι ξηράς ωρίμανσης και επιλεγμένα πουλερικά.

Το Carnicero κατέβηκε Κολωνάκι!

Ένας άλλος τομέας που χειρίζεται καλά το Carnicero είναι τα “έτοιμα για ψήσιμο” είδη του, που ετοιμάζονται στο εργαστήριο και δίνουν λύσεις στο καθημερινό, και όχι μόνο, τραπέζι. Πάντα από εκλεκτά υλικά και καλοφτιαγμένα. Ειδικά αυτές τις μέρες, προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία: διάφορα γεμιστά ρολά, από γαλοπούλα και πάπια μέχρι αγριογούρουνο, αλλά και κατσικάκι ρολό με άγρια χόρτα και μυρωδικά. Κλασικά γιορτινά εδέσματα, όπως το φιλέτο Wellington, το Virginia Ham, roast beef από διάφορες ράτσες βοδινού, Chateaubriand, carré d’ agneau, πορκέτα, μπουτάκι χοιρινό δεμένο στο χέρι και πολλά ακόμα.

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που το Carnicero χειρίζεται άριστα είναι οι tailor made πιατέλες τυριών και αλλαντικών που ετοιμάζουν με παραγγελία, μια εξαιρετική λύση για κάθε περίσταση.

Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 51, 2160 708760
Ν.Ψυχικό, Δ.Βασιλείου 18, 2160 708740
Κηφισιά, Λ.Κηφισίας 322, 2160 708750