Follow us

Tiny Athens: το new entry στην υγιεινή πλευρά του Κολωνακίου

Μικροσκοπικό, κουκλίστικο και πολύ προσεγμένο μας συστήθηκε το νέο στέκι στην πολύβουη Ασκληπιού.

Tiny Athens: το new entry στην υγιεινή πλευρά του Κολωνακίου

Από τη Μαριαλένα Χατζηνικολάου

Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας το λιλιπούτιο αυτό καφέ μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στις γιορτές με τα εκλεκτά του προϊόντα. Ο εορταστικός τους κατάλογος είναι στα must try με τα πολύ γευστικά και καλά μελωμένα μελομακάρονα βρώμης να μας κλέβουν την καρδιά.

Το μαγαζί έχει ως μότο του τη φράση «Η ζωή είναι μια σειρά από μικροσκοπικά θαύματα, πρόσεξε τα» και οι νεαροί ιδιοκτήτες του μας εξήγησαν ότι προσπαθούν πάντα να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να δώσουν έμφαση και κίνητρο για έναν πιο υγιεινό και γευστικό τρόπο ζωής.

Tiny Athens: το new entry στην υγιεινή πλευρά του Κολωνακίου

Στο μαγαζί επικρατούν τα προϊόντα με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία και ζάχαρη και φυσικά υπάρχουν πολλές vegan/gluten free επιλογές. Ο καφές τους είναι φρεσκοαλεσμένος και μυρωδάτος και συνδυάζεται άψογα για πρωινό με το σάντουιτς προζυμένιου ψωμιού με γαλοπούλα και αβοκάντο.

Στο “Tiny” μπορείτε επίσης να βρείτε τα θρυλικά ιταλικά panettone Loison 1938 σε διάφορες γεύσεις (mini και 1kg) με τις συσκευασίες τους να είναι μια ωδή στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των γιορτών. Διαθέτουν επίσης το εξαιρετικά ποιοτικό μέλι Melicera που μπορείτε να το πάρετε σε συσκευασία για το σπίτι καθώς και τα δροσιστικά τσάγια Firefly σε διάφορες γεύσεις με την αγαπημένη μας να είναι η λεμόνι, λάιμ – τζίντζερ.

Tiny Athens, Ασκληπιού 14 Αθήνα, 21 0362 4141