Follow us

Tea Me Away: ένα πολυτελές afternoon tea στο σπίτι!

Αν ψάχνετε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα του lockdown, σας προτείνουμε ένα αυθεντικό afternoon tea, ικανό να σας ταξιδέψει Λονδίνο (της καλής εποχής), πρώτη θέση!

Tea Me Away: ένα πολυτελές afternoon tea στο σπίτι!

Πρόκειται για το διάσημο Απογευματινό Τσάι που σερβίρεται κλασικά στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και περιλαμβάνει «του πουλιού το γάλα», σε μια γνήσια και φίνα εκδοχή της εγγλέζικης συνήθειας. Το πλούσιο «πακέτο» αποτελείται από εκλεκτά αλμυρά εδέσματα, επιδόρπια και ποικιλία συνοδευτικών κέικ και μπισκότων και θα μπορούσε άνετα να ξεπεράσει τα όρια του τσαγιού επεκτεινόμενο σε ώρα και σε… ρόφημα (ένα αφρώδες κρασί θα ταίριαζε μια χαρά) για ένα ξεχωριστό early evening στο σπίτι ή και για μια «έκπληξη» γιορτής. Απλά, το παραγγέλνεις τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις σε 1 ώρα από το ξενοδοχείο.

Απλώστε, λοιπόν, τα κεντητά, βγάλτε το καλό σερβίτσιο του τσαγιού, φορέστε το ανάλογο homeware κι αφού χαζέψετε το μενού, ετοιμαστείτε για μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, roastbeef σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμάκι λιναρόσπορου, moelleux bitter σοκολάτας με καραμέλα, Paris-Brest με κρέμα φυστικιού, κέικ λεμόνι με γκλάσο limoncello, πλούσιο κέικ πορτοκαλιού, cannelés de Bordeaux με βανίλια και ρούμι, φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου, φρέσκες μαρμελάδες και clotted cream -και μερικά ακόμη, όλα ετοιμασμένα από την έμπειρη ομάδα της Μεγάλης Βρεταννίας και με εξαιρετικά υλικά.

Τα τσάγια φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher, ενώ με κάθε παραγγελία έρχεται δώρο ένα όμορφο tea box από τη συλλογή του!

TEA ME AWAY by WINTER GARDEN CITY LOUNGE
Παραγγελίες στο 210 3330748 καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00.