Follow us

Τα τυριά του "From Paris" έρχονται στο σπίτι

Ένα μικρό πλατό γαλλικών τυριών κι ένα κρασί θα μας κάνει να δούμε αλλιώς τη ρουτίνα των ατελείωτων ωρών στο σπίτι. Η φωλιά γαλλικών τυριών From Paris μας τα φέρνει μ΄ ένα κλικ…

Τα τυριά του "From Paris" έρχονται στο σπίτι

O εγκλεισμός στο σπίτι θέλει διαχείριση και κάποιες ξεχωριστές γεύσεις είναι ένας σίγουρος τρόπος να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Ετοιμάστε ένα μικρό πλατό καλών γαλλικών τυριών, ανοίξτε ένα κρασί και χαμογελάστε! Στη fromagerie From Paris, που σας είχαμε παρουσιάσει πριν λίγους μήνες, φέρνουν γαλλικά τυριά μικρών παραγωγών, αυστηρά επιλεγμένα από maitres fromagers και κάνουν διανομή στο σπίτι, εντός Αττικής.
Όπως μάθαμε, διαθέτουν πλέον και ένα εξαιρετικό παριζιάνικο ζαμπόν, που θεωρείται από τα καλύτερα του είδους του, καθώς παρασκευάζεται ακόμα με χειροποίητη διαδικασία, σύμφωνα με συνταγή, που ανάγεται στον 17ο αιώνα, μαριναρισμένο μέσα σε άλμη με κηπευτικά, μπαχαρικά και αλάτι της Guérande. Πρόκειται για το “Prince de Paris”, του Yves Le Guel. Την ετικέτα με την ένδειξη “Véritable jambon de Paris à l'ancienne” θα την δείτε να στολίζει τις βιτρίνες των καλύτερων deli της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τα τυριά του "From Paris" έρχονται στο σπίτι

Στη συλλογή θα βρείτε μερικά ακόμα εμβληματικά γαλλικά deli, όπως το confit πάπιας, σαλάμια κι ένα εξαιρετικό βούτυρο. Περιηγηθείτε λοιπόν στα τυριά του καταλόγου, τακτοποιημένα ανά κατηγορία, διαβάστε τα πολύ κατατοπιστικά κείμενα και παραγγείλτε εκείνα που λατρεύετε. Από Comté και Beaufort μέχρι Tomme de Savoie, Pont l'Eveque, camembert και brie de Meaux καθώς και πολλά bleus, ο κατάλογος είναι πλούσιος και σπάνιος!

Κατάστημα: Κλεισθένους 35, Αγία Παρασκευή | Περισσοτερα στο https://from-paris.gr