Follow us

Πίνουμε freddo; Ήρθαν οι Barista Creations for Ice της Nespresso!

Η Nespresso επαναλανσάρει τις κάψουλες Barista Creations Ice Leggero ή Forte με χαρμάνι για παγωμένο καφέ, αλλά και μια νέα σειρά αξεσουάρ.

Πίνουμε freddo; Ήρθαν οι Barista Creations for Ice της Nespresso!

Μια ενδιαφέρουσα καινοτομία εισάγεται αυτή τη φορά: οι Barista Creations Ice Leggero και Forte (με λεπτές φρουτώδεις νότες δημητριακών και με έντονη καβουρδισμένη γεύση, αντίστοιχα) κυκλοφορούν και σε κάψουλες 80 ml, πράγμα που σου επιτρέπει να φτιάξεις σε καφετιέρα Vertuo με μια μόνο κάψουλα τον καφέ που επιθυμείς! Θα γνωρίζετε ήδη βέβαια, ότι με το σύστημα Vertuo μπορείς στην ίδια καφετιέρα να απολαύσεις 5 διαφορετικά μεγέθη καφέ: Espresso (40ml), Double Espresso (80ml), Gran Lungo (150ml), Mug (230ml) και Alto (414ml), επιλέγοντας ανάμεσα από 25 διαφορετικές ποικιλίες καφέ.

Για τις original μηχανές θα χρησιμοποιήσουμε και πάλι τις αντίστοιχες ποικιλίες, Freddo Intenso με ζωηρή γεύση φρούτων και Freddo Delicato για δυνατή καβουρδισμένη γεύση. Αλλά όχι μόνο! Όσοι αγαπούν τις εξωτικές νότες θα ενθουσιαστούν με μια νέα γεύση freddo, τον Tropical Coconut Flavour Over Ice, με γεύση καρύδας και νότες καραμέλας και βανίλιας και blend ποικιλιών καφέ Arabica από την Αφρική και τη λατινική Αμερική. Διατίθεται και στις δύο περιπτώσεις μεγεθών κάψουλας.

Πίνουμε freddo; Ήρθαν οι Barista Creations for Ice της Nespresso!

Μαζί με αυτά τα δροσερά νέα, ήρθε και η νέα, χαρούμενη και μοντέρνα σειρά αξεσουάρ, που υπογράφει η δημοφιλέστατη ιταλίδα digital entrepreneur Chiara Ferragni, μια προσωπικότητα με παγκόσμια επίδραση στη διαμόρφωση τάσεων στη μόδα και στον τρόπο ζωής. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Nespresso επιχειρεί να προάγει «τις αντισυμβατικές ιδέες και τη γυναικεία ενδυνάμωση», που προωθεί η Chiara Ferragni. Η συνεργασία περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες, από την κυκλοφορία της limited edition συλλογής αξεσουάρ και αποκλειστικές εκδηλώσεις, μέχρι συνταγές καφέ εμπνευσμένες από το καλοκαίρι, «πρόσβαση στα παρασκήνια» αλλά και πρωτοβουλίες σχετικά με τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση (μείνετε συντονισμένοι στα social media).

Οι ποικιλίες Nespresso Barista Creations for Ice για Vertuo και Original Line είναι διαθέσιμες στις boutiques Nespresso και online, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε νέους τρόπους απόλαυσης των κρύων καφέδων Nespresso, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nespresso.gr.