Follow us

Οι festive καφέδες Nespresso συνοδεύονται από signé αξεσουάρ

Φτιάχνεις καφέ και το σπίτι μυρίζει σαν ένα υπέροχο γλυκό να βγήκε μόλις από τον φούρνο, με τη νέα σειρά της Nespresso Variations Italia σε limited edition.

Οι festive καφέδες Nespresso συνοδεύονται από signé αξεσουάρ

Η νέα σειρά της Nespresso Variations Italia σε limited edition εμπνέεται φέτος από τα παραδοσιακά ιταλικά γλυκίσματα amaretti και torta di nocciole, με άρωμα και γεύση πραγματικά ακαταμάχητα.

Ένα φλιτζάνι Amaretti Flavour σε πλημμυρίζει με νότες πικραμύγδαλου και βανίλιας, σαν να έχεις δαγκώσει το γλύκισμα, ενώ ο Torta di nocciole θα μαγέψει τους λάτρεις της πραλίνας φουντουκιού με νότες σοκολάτας. Παράλληλα, και στις δύο εκδοχές κυριαρχεί μια πολύ καλή αίσθηση καφέ, που ικανοποιεί και όσους δεν προτιμούν τις αρωματικές εκδοχές. Η τρίτη πρόταση ο Il Caffé, ένας ατόφιος καφές με χαρμάνι από Washed Robustas Βιετνάμ-Ινδονησίας και Arabica Κολομβίας, ξεχωρίζει για τη βελούδινη γεύση, το έντονο καβούρδισμα και τις νότες ψητών δημητριακών.

Η πρόταση ολοκληρώνεται με την πρωτότυπη σειρά ντιζαϊνάτων αξεσουάρ Lume, σχεδιασμένη από τη γνωστή μιλανέζα σχεδιάστρια Federica Biasi, με υπέροχα λευκά ματ φλιτζάνια μαζί με το πρωτότυπο πιατάκι τους σε κεχριμπαρένιο χρώμα, αλλά και ένα αξεσουάρ αποθήκευσης καψουλών, το Lume Mia. Το σύνολο, μαζί με τις γιορτινές κάψουλες, είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου.

Περιηγηθείτε στις προτάσεις της Casa Nespresso για να δείτε τις συλλογές, που διατίθενται στις Nespresso Boutiques, καθώς και μέσω παραγγελιών στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso και μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.