Follow Tasty Guide

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Νέες κάψουλες freddo από τη Nespresso

Ο σωστός freddo απαιτεί ειδικά μελετημένο χαρμάνι, κατάλληλο να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του με τον συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Με αυτό κατά νου, η Nespresso κυκλοφόρησε δυο νέες κάψουλες για freddo, στη σειρά barista creations, που καλύπτουν διαφορετικά γούστα.

Ο Freddo Delicato είναι αναζωογονητικός, φρουτένιος, με ελαφρύ καβούρδισμα, ντελικάτος. Συνδυάζει έναν φρουτώδη καφέ arabica από την Κένυα με ινδονησιακό Java, για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ο Freddo Intenso απευθύνεται σε όσους προτιμούν τις πιο έντονες γεύσεις, με βαθύ καβούρδισμα και νότες ψημένων δημητριακών και ξύλου. Είναι ένα χαρμάνι καφέδων arabica από το Περού και από την Ινδονησία, με διαδικασία split roasting, που διατηρεί το φρούτο και τη γλυκύτητα των ποικιλιών.

Για έναν σωστό freddo βάζουμε 3-4 παγάκια στο ποτήρι, εκχυλίζουμε 2 κάψουλες από τον καφέ μας και προσθέτουμε στο τέλος 2-3 παγάκια ακόμα. Αν θέλουμε ζάχαρη, την προσθέτουμε μετά την εκχύλιση του καφέ, κατά προτίμηση σε σιρόπι. Για freddo cappuccino, σκεπάζουμε με κρύο αφρό γάλακτος.

Ημ/νια δημοσίευσης: 03/06/20