Follow us

Λιχουδιές κοτόπουλου Αγγελάκης που θα λατρέψουν τα παιδιά

Λιχουδιές κοτόπουλου Αγγελάκης που θα λατρέψουν τα παιδιά

Χειροποίητα κεφτεδάκια από φρέσκο κιμά κοτόπουλου, κοτομπουκιές και φιλετίνια από ατόφιο στήθος κοτόπουλου είναι τα τρία νέα προϊόντα με την υπογραφή-εγγύηση Αγγελάκης, που απευθύνονται αρχικά σε παιδιά, αλλά και σε όσους αγαπούν τις πανέ λιχουδιές, που γίνονται εύκολα στο τηγάνι ή στον φούρνο για ένα γρήγορο γεύμα ή σνακ. Έχουν ήπια και νόστιμη γεύση, με ισορροπημένα μπαχαρικά και μυρωδικά και το πανάρισμά τους με φρυγανιά δημιουργεί τραγανό εξωτερικό ενώ παραμένει ζουμερό το εσωτερικό τους. Εξάλλου, η ελκυστική συσκευασία τους τα διατηρεί σε προστατευτική ατμόσφαιρα ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η φρεσκάδα τους για περισσότερες μέρες.

Η ποιότητα αυτών των προϊόντων ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες διεθνή προϊόντα του τομέα τους στον απαιτητικό διαγωνισμό γεύσης του International Taste Institute 2021 στις Βρυξέλλες, χαρίζοντάς τους αστέρια «ανώτερης γεύσης».

Τα τραγανά κεφτεδάκια, οι κοτομπουκιές ή τα φιλετίνια θα εμπλουτίσουν επίσης μια σαλάτα, μετατρέποντάς την σε ολοκληρωμένο γεύμα, θα μπουν σε σάντουιτς για σνακ στην παραλία ή στο παιχνίδι, θα γίνουν ελκυστικά burgers για παιδιά και μεγάλους και ιδανικό finger food για το πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες: https://aggelakis.gr/proionta/panarismena/.