Follow us

Η Kayak φέρνει το καλοκαίρι σε delivery

Μερικά clicks αρκούν ώστε εξωτικά σορμπέ, μεθυστικές καραμέλες και κολασμένες γεύσεις σοκολάτας με την υπογραφή της Kayak, να βρεθούν στο ψυγείο μας χάρη στο νέο e-shop της ελληνικής εταιρείας παγωτού.

Η Kayak φέρνει το καλοκαίρι σε delivery

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να μας έχει αφήσει εδώ και καιρό, όμως οι αναμνήσεις που δημιουργούμε κάθε χρόνο, μας κάνουν να το κρατάμε μέσα μας διαρκώς. Τη γλύκα και την γεύση αυτών των αναμνήσεων έρχεται να ξαναφέρει στις συννεφιασμένες μέρες μας η Κayak, βάζοντάς μας σε μια καλοκαιρινή χρονοκάψουλα, με μερικά απλά clicks.

Το νέο site της πολυβραβευμένης ελληνικής εταιρείας παγωτού, έρχεται με ένα δυναμικό e-shop (www.kayak.gr/eshop), που με την υπηρεσία delivery, φέρνει τις γεύσεις της Kayak στο ψυγείο και το κουτάλι μας, μετατρέποντας την κάθε μέρα του χρόνου σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι. Μini cups παγωτού για να έχει ο καθένας το δικό του, 500ml για τις βραδιές τηλεοπτικού binging, ειδικές 3κιλες συσκευασίες για όλη την οικογένεια, ή για εκείνες τις στιγμές που απλά θέλουμε να κακομάθουμε τον εαυτό μας, όλα είναι εδώ! Επιπλέον, θεαματικά tower cakes και βελούδινα red velvets γίνονται ιδανικά δώρα για φίλους και συγγενείς που γιορτάζουν, ή γλυκές εκπλήξεις για δικούς μας ανθρώπους στους οποίους θέλουμε να προσφέρουμε ένα αναπάντεχο χαμόγελο.

Ο χειμώνας, όσο συννεφιασμένος κι αν είναι, φέτος θα περάσει ευκολότερα, πιο ζεστά και πιο γλυκά, παρέα με γεύσεις που έρχονται σπίτι από την Kayak, για να μας θυμίσουν ότι στην Kayak δεν υπάρχει εποχή - υπάρχει μόνο η απόλαυση και αυτή έρχεται σε όποια γεύση και σύνθεση επιλέξουμε, κατευθείαν στο σπίτι.