Follow us

Η άνοιξη σε καλάθι από τα Magic Cabinet

Το A Magic Cabinet φέρνει την άνοιξη στο τραπέζι μας, με θεματικά καλάθια που περιέχουν εκλεκτά ελληνικά γαστρονομικά προϊόντα, ικανοποιώντας κάθε mood, όρεξη και επιθυμία.

Η άνοιξη σε καλάθι από τα Magic Cabinet

Πιστό στο ραντεβού του με την άνοιξη και το ελληνικό Πάσχα, το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, παρουσιάζει και φέτος προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις από εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας Ελλήνων παραγωγών, κατανεμημένα σε δεκαοκτώ όμορφα καλάθια διαμορφωμένα έτσι ώστε να καλύψουν όλα τα mood και τις ορέξεις της σεζόν.

Με θεματικές αφιερωμένες στο πλούσιο πρωινό, τα ζυμαρικά, τα σαββατιάτικα BBQ, τα καλάθια του A Magic Cabinet συνθέτουν ακόμη προτάσεις με έντονο το άρωμα της Ελλάδας, με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής φύσης, ή έντονο το άρωμα των νησιών. Παράλληλα, συλλογές ειδικά διαμορφωμένες για τους… φιλόδοξους ελαιογνώστες της παρέας φέρνουν στο σπίτι ποιοτικά ελληνικά ελαιόλαδα, ενώ και τα ελληνικά μέλια έχουν το δικό τους μερίδιο στον γευστικό προβολέα των συνθέσεων.

Η άνοιξη σε καλάθι από τα Magic Cabinet
Άρωμα Ελλάδας για κάθε διάθεση φέρνουν τα καλάθια του A Magic Cabinet

Οι πρωτότυπες συνθέσεις περιλαμβάνουν επίσης επιλογές κομμένες και ραμμένες για μεζεδάκι συνοδεία ελληνικών αποσταγμάτων, απεριτίφ ή κοκτέιλ, ολοκληρώνοντας μια γευστική βεντάλια που ταιριάζει ιδανικά με μικρές συνάξεις στη βεράντα, ενώ αποτελεί και εξαιρετικό δώρο για τους αγαπημένους μας.

Διαλέξτε τα δικά σας καλάθια στο amagiccabinet.com και σε λίγες μόνο μέρες θα βρίσκονται στην πόρτα σας!