Follow us

H Nespresso ταξιδεύει στον κόσμο

H σειρά World Explorations της Nespresso εμπνέεται από εξωτικούς προορισμούς και λανσάρει 6 μελετημένες ποικιλίες lungo για κάθε γούστο…

H Nespresso ταξιδεύει στον κόσμο

Με σύνθημα «ανακαλύψτε τις παραδόσεις του καφέ από όλο τον κόσμο» η δημοφιλής φίρμα παρουσίασε πρόσφατα 6 νέους καφέδες της σειράς «World Explorations» κατάλληλους για καφέ espresso lungo, που απευθύνονται σε κάθε προτίμηση (έντονοι, ισορροπημένοι και ήπιοι).

Η σειρά περιλαμβάνει και μια γκάμα κομψών αξεσουάρ.

Τα χαρμάνια προσεγγίζουν με έναν μελετημένο τρόπο τις διαφορετικές κουλτούρες των χωρών που αντιπροσωπεύουν. Για παράδειγμα, η ασιατική κουλτούρα προβάλλεται μ’ ένα ανάλαφρο χαρμάνι στον Shanghai, στον Stockholm επιχειρείται προσέγγιση του αρωματικού προφίλ ενός σουηδικού καφέ, τα εκλεπτυσμένα χαρμάνια με τις λουλουδάτες νότες της Tokyo αποδίδουν τα γιαπωνέζικα γούστα…

Οι καφέδες και τα χαρμάνια τους:

Ο Shanghai Lungo έχει χαρμάνι ελαφριού καβουρδίσματος με κόκκους Arabica από την Κένυα, την Κίνα και την Ινδονησία (ήπιος).

O Buenos Aires Lungo συνδυάζει έναν Arabica από την Κολομβία με έναν Robusta από την Ουγκάντα, δημιουργώντας νότες δημητριακών και γλυκού ποπκόρν (ήπιος).

Ο Cape Town Envivo Lungo συνδυάζει τις ποικιλίες Arabica και Robusta από την Ινδία για έναν έντονο Lungo με γεμάτο σώμα και μια έντονη νότα πικράδας (έντονος).

Ο Stockholm Fortissio Lungo συνδυάζει τις ποικιλίες Monsooned Malabar από την Ινδία και Arabica από την Κολομβία (έντονος).

Ο Tokyo Vivalto Lungo συνδυάζει εκλεπτυσμένα χαρμάνια Arabica από την Αιθιοπία και το Μεξικό, δημιουργώντας σύνθετα αρώματα λουλουδιών με μια υποψία οξύτητας.

Ο Vienna Linizio Lungo συνδυάζει γλυκά χαρμάνια Arabica από τη Βραζιλία και την Κολομβία, ελαφρώς καβουρδισμένα αναδεικνύοντας τις νότες βύνης και των αρωμάτων.

Η σειρά καφέδων και αξεσουάρ World Explorations της Nespresso διατίθεται online και στις Nespresso Boutiques, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nespresso.com.gr

Ν.Γ.