Follow us

«Gifts of the Forest», τα γιορτινά δώρα της Nespresso

Με έμπνευση το δάσος και φιλοσοφία την προστασία του περιβάλλοντος, η Nespresso λανσάρει μια γιορτινή limited edition καφέδων και μαζί μια σειρά αξεσουάρ, που εμπνέουν για πρακτικά, καλοδεχούμενα δώρα…

«Gifts of the Forest», τα γιορτινά δώρα της Nespresso

Για τα ιδιαίτερα αυτά αξεσουάρ συνεργάζεται με την παγκοσμίως γνωστή Κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johanna Ortiz, ένθερμη υποστηρίκτρια του αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Όπως δηλώνει η ίδια σχετικά, “στον σχεδιασμό της συλλογής προσπάθησα ν’ αποτυπώσω την ομορφιά του δάσους σε κάθε προϊόν, ενσωματώνοντας πλούσιους θόλους και σκούρες γήινες αποχρώσεις στα σχέδιά μου…”. Στα αξεσουάρ της σειράς περιλαμβάνονται ένα εντυπωσιακό advent calendar, η πάνινη τσάντα και το σημειωματάριο.

“Ανταπόδοση στο δάσος” ονομάζει η μεγάλη εταιρεία καφέδων τις ενέργειες που κάνει για την προστασία των οικοσυστημάτων στα οποία βασίζονται οι φάρμες καφέ της, όπως είναι τα έργα γεωργοδασοκομίας. “Θέλοντας να προχωρήσει πέρα από την καλλιέργεια καφέ και να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες που αποκαλούν το δάσος “σπίτι” τους, η Nespresso ανακοινώνει τη συνεισφορά της στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας”, αναφέρει η εταιρεία.

«Gifts of the Forest», τα γιορτινά δώρα της Nespresso

Η γκάμα καφέδων Forest Variations limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, περιλαμβάνει:

— Tον Forest Black, από ένα το χαρμάνι καφέδων που καλλιεργούνται στη σκιά, στην Κολομβία και αλλού, έναν πικάντικο espresso με εξωτικές νότες ξύλου…
— Τον Forest Fruit Flavour, έναν αρωματικό καφέ με νότες φρούτων του δάσους και μακριά επίγευση δημητριακών, από ποικιλίες Arabica της Νότιας Αμερικής.
— Τον Forest Almond Flavour με ξηροκαρπάτες νότες αμυγδάλου και νύξεις βανίλιας, από ποικιλίες Arabica της Νότιας Αμερικής.

Να σημειώσουμε, ακόμα τις υπέροχες συνταγές κοκτέιλ με βάση τα πιο πάνω χαρμάνια που θα βρείτε στον ιστότοπο www.nespresso.com/recipes.

Η limited edition συλλογή Gifts of the Forest είναι διαθέσιμη online στο www.nespresso.com/gr και στις boutiques Nespresso.