Follow us

Gift boxes γεμάτα Ελλάδα για τις ευχές μας!

Τα δώρα φέτος ίσως δεν θα φτάσουν στους φίλους από τα χέρια μας, αλλά μπορούν να μεταφέρουν τη σκέψη και την αγάπη μας με το περιεχόμενό τους!

Gift boxes γεμάτα Ελλάδα για τις ευχές μας!

Και τι καλύτερο από ένα φροντισμένο καλάθι γεμάτο ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με τη γευστική απόλαυση… Αυτή ήταν η σκέψη μας, όταν περιηγηθήκαμε στη σειρά καλαθιών του Spitiko Project (https://spitikoproject.com/), με deli προϊόντα του Hellenic Grocery γεμάτα γεύση και άρωμα ελληνικής γης. Από ελαιόλαδο και μέλι, μέχρι μελομακάρονα και άλλα παραδοσιακά γλυκίσματα, όλα από επιλεγμένους παραγωγούς κάθε γωνιάς της χώρας μας, σε πανέμορφες συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον!

Και το περιεχόμενο; Εξαιρετικής ποιότητας έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, premium ελιές, βιολογικά προϊόντα, επιλεγμένα μέλια, όσπρια, ανθός αλατιού, αλείμματα, βότανα της ελληνικής γης, γλυκίσματα και άλλα, που μπορούν επίσης να συνοδεύονται από όμορφες ποδιές ή κούπες, θα ταξιδέψουν όσο κοντά ή μακριά θέλουμε, μεταφέροντας γεύση από Ελλάδα σε αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες.

Gift boxes γεμάτα Ελλάδα για τις ευχές μας!

Τα γιορτινά gift boxes του SPITIKO - Mediterranean Delicacies είναι ντιζαϊνάτα και προσφέρονται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και τιμών, με ονόματα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία: θα διαλέξουμε τα ψάθινα Dionysos, Narcissus, Pyrros ή τους πανέμορφους υφασμάτινους σάκκους Ecali, Ioli, Olympus, Sapfo; Όπως και να είναι, σίγουρα θα βρούμε ένα «στα μέτρα» μας, που χωρίς αμφιβολία θα ενθουσιάσει τον τυχερό αποδέκτη. Το SpitikoProject.com στέλνει τις επιλογές μας σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης επιθυμούμε, κι έτσι, εμείς μπορεί να μένουμε στο σπίτι, αλλά τα δώρα και οι ευχές μας ταξιδεύουν!