Follow us

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Ένα από τα στέκια που έχουν διαμορφώσει σημαντικά την κουλτούρα της καλής καφεοποσίας στην πόλη, λανσάρει τη δική του σειρά από κάψουλες για κατ’ ιδίαν απόλαυση.

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Από τη Μαριαλένα Χατζηνικολάου

Έχοντας συμβάλει σημαντικά στην διαμόρφωση της κουλτούρας του καφέ στην πόλη, το επιδραστικό «The Underdog» έρχεται να μας συναντήσει και στο χώρο μας, λανσάροντας τη δική του σειρά από κάψουλες, με την υπογραφή του Τάσου Δεληχρήστου και της ομάδας του να αποτελούν εχέγγυο γευστικής ευστοχίας.

Έχοντας εντοπίσει εξαιρετικά χαρμάνια από πέντε διαφορετικές χώρες, η ομάδα του «The Underdog» παρουσιάζει εννιά κάψουλες, χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Η σειρά Competition περιλαμβάνει δύο καφέδες από τον Παναμά (ποικιλία Gesha), που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα τους, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες τελείωμα. Η Experimental/Unusual, που περιλαμβάνει τρεις ποικιλίες – αποκλειστικότητες του «TheUnderdog», φέρνει εξωτερικά αρώματα και ξηροκαρπάτες νότες από την Βραζιλία,την Αιθιοπία και την Κόστα Ρίκα, ενώ η Single Estate, η μόνη με decafeine επιλογή στη φαρέτρα της, περιλαμβάνει έναν καφέ από την Κένυα, δύο από την Αιθιοπία (ο ένας είναι ο decaf) και έναν από την Βραζιλία. Είναι ήπιοι και μαλακοί στη γεύση, με νότες φουντουκιού και καραμέλας, ενώ ειδικά ο αιθιοπικός καφές ξεχωρίζει για το απαλό φρουτώδεςτου άρωμα σε συνδυασμό με όξινη γεύση.

Φυσικά, όλες οι κάψουλες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso, ενώ όλες οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από βιοδιασπώμενο στο νερό χαρτί, που υπογραμμίζει τον environment friendly χαρακτήρα του μαγαζιού.

Να σημειωθεί ότι οι καφέδες του «The Underdog» είναι πολύ προσιτοί οικονομικά, με μια μικρή διαφορά στην κατηγορία Competition που λόγω της πολυπλοκότητας της ανεβαίνει λίγο σε τιμή.

Οι κάψουλες διατίθενται στα φυσικά καταστήματα «The Underdog» (Ηρακλειδών 8, Θησείο, 2130365393) και «The Rabbit Punch» (Ευφράνορος 40, Παγκράτι, 2107567840), αλλά και ηλεκτρονικά στο www.underdog.gr.