Follow us

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

To βουβαλινό παγωτό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και πλέον τα Bufala Gelato φέρνουν φρέσκο παγωτό από βουβαλινό -και όχι μόνο- γάλα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

Το νέο κατάστημα των Bufala Gelato σερβίρει στον πεζόδρομο και μας προσκαλεί να απολαύσουμε φρέσκο παγωτό στη σκιά. Τα καταστήματα του brand ειδικεύονται στα παγωτά με βουβαλινό γάλα και ο φετινός κατάλογός τους είναι ενισχυμένος με νέες γεύσεις αγελαδινού και βουβαλινού παγωτού, σορμπέ αλλά και αρκετές vegan επιλογές με βάση το νερό. Το παγωτό παρασκευάζεται καθημερινά στα καταστήματα με φρέσκα υλικά, ενώ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο πληθωρικό, η επιλογή μονόδρομος είναι ένα buffle cone· δηλαδή ένα τραγανό χωνάκι από φρέσκια βάφλα, που φτιάχνετε εκείνη τη στιγμή μπροστά σας.

4 γεύσεις με βουβαλινό γάλα που ξεχωρίσαμε:

Eπισκεφτήκαμε το νέο Bufala Gelato στο Μοναστηράκι

-Παγωτό γιαούρτι με αμύγδαλο και ολόκληρα κομμάτια ροδάκινου: δροσιστικό παγωτό με καβουρδισμένο αμύγδαλο, καλή γεύση που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια.
- «Πειραγμένη» stracciatella με raspberry: παγωτό που ξεχωρίζει για την καλή γευστική ισορροπία.
- Μπανάνα φυστικοβούτυρο: καλό γευστικά παγωτό με ισορροπία, ενδιαφέρουσα η προσθήκη του crunchy στοιχείου.
- Παγωτό λευκή σοκολάτα με ξύσμα lime και ρόδι: ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα με καλή επίγευση και το lime να είναι όσο διακριτικό πρέπει.

Μητροπόλεως 80, Αθήνα | 2103213252 | Περισσότερα καταστήματα στο http://bufalagelato.com/