Follow us

Blend iT cups από την Stayia Bio-Farm

Blend iT cups από την Stayia Bio-Farm

Κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της εποχής, το «Blend !T» είναι ένα έτοιμο κύπελλο πρωινού, ή δυναμωτικού σνακ, που δεν χρειάζεται παρά λίγο γάλα, χυμό, ή γιαούρτι, για να προσφέρει τόνωση όπου κι αν βρισκόμαστε, στη στιγμή! Έξυπνο, πρακτικό και ασφαλές, περιέχει σαν βασικά συστατικά δημητριακά και μέλι, αλλά κι επιπλέον καλούδια, όπως μαύρη σοκολάτα και διάφορα αποξηραμένα φρούτα, ανάλογα με τη γεύση που θα επιλέξουμε. Απομένει να το ανοίξουμε και να προσθέσεις γάλα, γιαούρτι, κεφίρ ή κάποιον χυμό, αλλά και φρέσκα φρούτα αν θέλουμε, κι έχουμε έτοιμο ένα πλήρες και υγιεινό πρωινό ή σνακ στη στιγμή.

Ιδανικό για το γραφείο ή για τις διακοπές, αν θέλεις ένα εύκολο πρωινό χωρίς να φύγεις από το δωμάτιο ή ένα σνακ στην παραλία. Κυκλοφορεί σε έξι τύπους: choco crunchy granola με σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα ή μόνο σοκολάτα, muesli, με σοκολάτα και νιφάδες βρώμης, power flakes με super fruits και σοκολάτα, muesli dried fruits με εξωτικά φρούτα, light and diet muesli με εξωτικά φρούτα. Tο ενσωματωμένο κουταλάκι περιέχει το μέλι σε όλες τις συσκευασίες.

Το προϊόν λάνσαρε η Stayia Bio-Farm ήδη από την αρχή του χρόνου, με την έξυπνη λύση και την ασφαλή της συσκευασία της να εγγυώνται απόλυτη υγιεινή, ακόμη και στην CODIV-19 εποχή.