Αστέρια διάκρισης για τα προϊόντα της E-LA-WON

Η ποιότητα του ελληνικού μελιού ξεχωρίζει στα Great Taste Awards

Ντίνα Γκρουμούτη Ντίνα Γκρουμούτη Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019

Μερικές ακόμα βραβεύσεις προστίθενται στο πλούσιο palmares της γνωστής μας από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό της E-LA-WON, του ιδιαίτερα ενεργητικού Γιάννη Καμπούρη… 

Αστέρια διάκρισης για τα προϊόντα της E-LA-WON

Στον διεθνή και με παγκόσμιο κύρος διαγωνισμό Great Taste Awards, που ενδιαφέρει πρωτίστως τον καταναλωτή, καθώς του εγγυάται την υψηλή ποιότητα και γεύση των βραβευμένων προϊόντων, διακρίθηκαν φέτος τα μέλια και το ε.π. ελαιόλαδο της E-LA-WON.
Συγκεκριμένα, με 2 αστέρια διακρίθηκε το Chestnut Honey, το ιδιαίτερο και με μεγάλη θρεπτική αξία μέλι καστανιάς από τις ψηλές πλαγιές του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα καθώς και το Special Blend EVOO, το ε.π. ελαιόλαδο από ένα χαρμάνι Κουτσουρελιάς, Μεγαρίτικης και Αμφίσσης, που παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.

Αστέρια διάκρισης για τα προϊόντα της E-LA-WON

Με 1 αστέρι εξάλλου, διακρίθηκαν το Vanilla Honey το ιριδίζον μέλι με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και γλυκόζη, καθώς και το Green Fresh EVOO, το αγουρέλαιο της E-LA-WON από την Κορωνέικη ποικιλία, ένα ε.π. ελαιόλαδο γεμάτο φρεσκάδα και αρώματα άγουρης ελιάς. 
Οι διακρίσεις αυτές συμπληρώνουν έναν μεγάλο κατάλογο βραβείων των υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής γεύσης προϊόντων του Γιάννη Καμπούρη.


Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος