Follow us

Ψωμί με άρωμα Χριστουγέννων

Σκέφτεστε με τι να συνοδεύσετε τα γιορτινά εδέσματα και ορεκτικά ή τι να πάρετε δώρο καλεσμένοι σε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο; Ακούστε μια διαφορετική ιδέα…

Ψωμί με άρωμα Χριστουγέννων

Ο φούρνος Bettys Bakery σκέφτηκε κάτι πρωτότυπο και έξυπνο και δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο ψωμί, ιδανικό και για τις δυο περιστάσεις.

Το πρώτο “χριστουγεννιάτικο ψωμί”, πραγματικά μοσχοβολάει. Κόβεις ένα αφράτο κομμάτι και μοσχομυρίζουν αρώματα από βερίκοκα, χουρμάδες, σύκα, σταφίδες, γαρύφαλλα και κανέλα. Το ίδιο αρωματικό είναι και στο στόμα. Καταλαβαίνεις όλα τα συστατικά, καθώς γαργαλάνε ωραία τον ουρανίσκο σου. Το εορταστικό ψωμί είναι προζυμένιο, με επιλεγμένα, φρέσκα υλικά και δεν έχει καθόλου ζάχαρη ή κάποια πρόσθετα συντηρητικά.

Ψωμί με άρωμα Χριστουγέννων

Μπορείτε να το παραγγείλετε την ίδια μέρα, που θέλετε να το καταναλώσετε, και να σας έρθει στο σπίτι σας ή όπου αλλού θελήσετε. Μπορείτε να μπείτε στο site www.bettysbakery.gr και να δείτε σε ποιες περιοχές μπορείτε να το βρείτε ή να κανονίσετε να σας το στείλουν.

Σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε δώρο, έρχεται σε μια πολύ ωραία, γιορτινή συσκευασία, σε μια βαμβακερή τσάντα και το κοστίζει μόνο δέκα ευρώ.

Για να το απολαύσετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αν και είναι φανταστικό και από μόνο του, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ένα πλατό τυριών, με διάφορα πατέ, με foie gras, με εορταστικά chutneys, με διάφορα βούτυρα ή ακόμα και σκέτο, για να συνοδεύσετε τα κρασιά σας.

Αυτή τη χρονιά ξεφύγετε από την πεπατημένη και πειραματιστείτε με ένα χορταστικό, διαφορετικό ψωμί, που θα αρέσει και σ’ εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τους έκπληξη με την αποστολή και δώστε τους tips πώς να το σερβίρουν.