Ντομάτα και κρίταμος με υπογραφή “Bellisimo”

Νέα προϊόντα κατ΄ευθείαν για το τραπέζι…

Εύη Σκλατινιώτη 08/10/2019

Η σειρά ποιοτικών προϊόντων μικρών, Ελλήνων παραγωγών μεγάλωσε, με μια νόστιμη σάλτσα ντομάτας, κρίταμο σε βάζο και λιαστές ντομάτες…

Τα προϊόντα Bellisimo τα γνωρίσαμε ενάμιση χρόνο πριν, μαζί με το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα (bellisimo.gr) μέσω του οποίου διατίθενται. Πρόκειται για μια μεγάλη γκάμα τροφίμων αλλά και καλλυντικών, από μαρμελάδες, ζυμαρικά, αλάτια και μπαχαρικά, μέχρι σαπούνια, κηραλοιφές και lip balm. Κοινό χαρακτηριστικό τους, ότι φτιάχνονται από μικρούς, Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, είναι πιστοποιημένοι και κατάλληλοι να ενταχθούν κάτω από αυτή την επωνυμία.

Πρόσφατα, ήρθαν στα χέρια μας τρία νέα προϊόντα τους, σε γυάλινα βάζα, έτοιμα προς χρήση, που στο site τους τα βρίσκουμε στην κατηγορία special products.
Πρόκειται για:
- μια σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με βασιλικό και ρίγανη, που μας έβγαλε καλή αίσθηση ντομάτας με τονισμένη γλυκύτητα. Εμφανής ο βασιλικός και η ρίγανη, που της δίνουν ωραία αρώματα.

- χειροποίητες λιαστές ντομάτες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που είχαν μαλακή σάρκα και ήπια γεύση ντομάτας.
- κρίταμος από το νησί της Λέσβου, με έντονη τη χαρακτηριστική γεύση του άγριου χόρτου, που φυτρώνει στα βράχια της ακρογιαλιάς κι έχει την αρμύρα της θάλασσας. Ο κρίταμος δίνει την ξεχωριστή νοστιμιά του σε μια ντοματοσαλάτα ή πατατοσαλάτα, ενώ, επειδή είναι αρμυρός και ξιδάτος, συνοδεύει ωραία ένα ούζο ή τσίπουρο.

Θα τα βρείτε όλα στο www.bellisimo.gr  ή στο φυσικό κατάστημα Bellisimo Προϊόντα Ποιότητας, Ιγνατίου 86, Πετρούπολη, τηλ. 210 5767539, 6942714491.
Διατίθενται και για χονδρική πώληση.
Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος