Follow us

Νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση για τα μέλια «Μελίρρυτη»

Επειδή, ένα πολύ καλό περιεχόμενο θέλει και το αντίστοιχο περιτύλιγμα για να αναδειχθεί, τα ομολογουμένως πολύ ιδιαίτερα μέλια των αδερφών Θανάση και Χρήστου Συργκάνη ανανέωσαν τη συσκευασία τους και μας αρέσουν ακόμα πιο πολύ…

Νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση για τα μέλια «Μελίρρυτη»

Τα μονοποικιλιακά μέλια «Μελίρρυτη» και τα παράγωγά τους (πρόπολη, βασιλικός πολτός, γύρη, κ.λπ.) τα γνωρίσαμε πέρσι στο ανοιξιάτικο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» στην Τεχνόπολη. Τα ξεχωρίσαμε αμέσως για την καλαίσθητη συσκευασία με τα γεωμετρικά σχέδια και το ποιοτικό περιεχόμενο, αποτέλεσμα σκληρής, νομαδικής μελισσοκομίας. Πρόσφατα, άλλαξαν μέγεθος και πλέον τα βρίσκουμε μόνο σε συσκευασίες των 550 γραμματίων, ενώ ανανέωσαν και την εμφάνισή τους, ξεκινώντας από τρεις ποικιλίες και σιγά-σιγά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση για τα μέλια «Μελίρρυτη»

Μας άρεσαν τα νέα, ψηλόλιγνα βάζα, με τις ιριδίζουσες λεπτομέρειες της ετικέτας, μα πιο πολύ μας άρεσε το περιεχόμενό τους.
Το πεύκου μας έβγαλε έντονο άρωμα με βοτανικές νότες, ιδιαίτερη γεύση και ισορροπημένη γλυκύτητα. Είναι λεπτόρρευστο κι έχει μακριά επίγευση.
Το δάσους και ανθέων έχει ωραίο, χρυσαφί χρώμα και σύνθετα αρώματα λουλουδιών. Στο στόμα βγαίνουν νότες λουλουδιών, αλλά και αίσθηση πορτοκαλιού. Έχει ωραία γλυκύτητα και πολύ καλή υφή.
Το πολυκόμπου με γήινα αρώματα και φρουτώδεις νότες. Πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη γεύση, πλούσιο στόμα, ισορροπημένη γλυκύτητα και καλή επίγευση.

Η νέα συσκευασία θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα, μονοποικιλιακά μέλια της οικογενειακής επιχείρησης, που ξεκίνησε ερασιτεχνικά ο σαρακατσάνος πατέρας Βασίλης Συργκάνης και συνεχίζουν πλέον οι δύο γιοι του. Ενώ έχουν έδρα τους την Αθήνα, ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη για να δημιουργήσουν τις ποικιλίες που θέλουν. Για το μέλι καστανιάς πηγαίνουν στη Στενή Ευβοίας, για του ελάτου στις Καρυές Αγράφων, για της βελανιδιάς στον Τυμφρηστό Λαμίας. Φτιάχνουν ακόμη μέλι από βαμβάκι και από θυμάρι.

Τα προϊόντα «Μελίρρυτη» τα βρίσκουμε στο συνεταιριστικό κατάστημα e-bloko, στο παντοπωλείο «Καρυοθραύστης» (Λ. Μεσογείων 6, Αμπελόκηποι, τηλ. 2130343805), αλλά και με απευθείας παραγγελίες στην επιχείρηση.

Έδρα: Ξάνθου 15 Γαλάτσι, τηλ. 210 2911689, 6975555050.