Follow us

Perrier & Juice, η δροσερή άφιξη του καλοκαιριού

Πραγματικά απολαυστική η αίσθηση που κατάφερε να δώσει η Perrier στα τρία νέα αναψυκτικά της με γεύσεις φρούτων, που συνδυάζονται με τις κομψές φυσαλίδες του νερού.

Perrier & Juice, η δροσερή άφιξη του καλοκαιριού

Με την πρώτη γουλιά νιώθεις την ποιότητα και τη μελετημένη σύνθεση. Η δροσιστική αίσθηση του απαράμιλλου Perrier εδώ συναντιέται με τραγανή αίσθηση φρούτου, κάνοντας το αναψυκτικό πραγματικά απολαυστικό. Εξαιρετική ισορροπία γλυκύτητας και γνήσια γεύση φρούτου, που υπογραμμίζει την παρουσία της χωρίς να ενοχλεί, σε κάνει να μην σταματάς στο… ένα κουτάκι.

Η νέα παρουσία Perrier περιέχει μειωμένη ζάχαρη (46 θερμίδες το κουτάκι), μεγάλο προσόν και για τη γεύση, γιατί αφήνει μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς. Αλλά και το φρούτο βγαίνει ζωντανό και γνήσιο. Οι γεύσεις είναι τρεις: ζουμερό ροδάκινο και γλυκό κεράσι, φράουλα και εξωτικό ακτινίδιο, τροπικός ανανάς και μάνγκο.

Η σύνθεση διαφέρει απ’ ότι έχουμε δοκιμάσει ως τώρα, θυμίζοντας την κλάση του θρυλικού γαλλικού ανθρακούχου νερού. Σίγουρα, πρόκειται για το αναψυκτικό του καλοκαιριού και για μια εναλλάκτικη πρόταση για όσους δεν αγαπούν τα γλυκερά και επιθετικά στη γεύση αναψυκτικά φρούτων.