Κουλουράδες: τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης και όχι μόνο

Μια νέα αλυσίδα μας φτιάχνει το πρωινό

Εύη Σκλατινιώτη 03/07/2019

Αυτά τα λεπτά, τραγανά κουλούρια Θεσσαλονίκης, αλλά και τα φρατζολάκια με τις αλμυρές ή γλυκές γεμίσεις, που βρίσκουμε πλέον σε πολλές γωνιές της Αθήνας, μας φτιάχνουν την ημέρα…

Το ένα μετά το άλλο ανοίγουν με το σύστημα franchise τα καταστήματα «Κουλουράδες», που ήρθαν για να μας φτιάξουν τα πρωινά μας. “Γνήσιο κουλούρι Θεσσαλονίκης από το 1956” λέει η επιγραφή τους, οπότε αυτή ήταν και η αφετηρία της ενασχόλησής τους με αυτό. Πρόκειται για μια αλυσίδα, που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, αφού τα πρωινά βλέπεις κόσμο σε ουρές, να περιμένει υπομονετικά για ένα κουλούρι, ως επί το πλείστον το κλασικό, μεγάλο, λεπτό και πολύ τραγανό, που ψήνεται διαρκώς μέσα στη μέρα, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα τους, που βγαίνουν ζεστά από τις λαμαρίνες.

Τι άλλο βρίσκουμε εδώ; Κουλούρι πολύσπορο, με ηλιόσπορους, με καλαμπόκι, κριτσίνια σε διάφορες γεύσεις, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από φρατζολάκια με τη ζύμη του κουλουριού σε αλμυρές ή γλυκές εκδοχές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα φρατζολάκια με μήλο-κανέλα, με σοκολάτα, με σοκολάτα-κάστανο, cheesecake, σοκολάτα-αγριοκέρασο, σοκολάτα–πορτοκάλι, ενώ για όσους θέλουν να ξεκινήσουν αλμυρά το πρωινό τους υπάρχουν κι εδώ πολλές επιλογές: με τυρί κρέμα και πέστο, με γραβιέρα Νάξου και ψαρονέφρι ριγανάτο, με καπνιστό τυρί και μαριναρισμένο κοτόπουλο, με γραβιέρα και πάπια καπνιστή, με σολομό και τυρί κρέμα.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 6-7 το πρωί ως τις 3-4 το απόγευμα, εκτός Κυριακής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθύνσεις καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα:  https://www.koulourades.gr
Έδρα: Πλαταιών 4, Πειραιάς, 210 4222048, 210 4222049, [email protected]
Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος