Σ’ ένα ανοιξιάτικο γεύμα, στο εστιατόριο 48Urban Garden, η εταιρεία Καραμολέγκος παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τα τρία νέα της προϊόντα: Slim Toast, Lower Carb, Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη. Με το σλόγκαν «Ψωμί ξανά», ένα όνομα που για πάνω από μισό αιώνα εφοδιάζει το τραπέζι της ελληνικής οικογένειας με εκλεκτά αρτοσκευάσματα, πρωτοπορεί με καινοτόμα προϊόντα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δρ. Ευθύμιος Καπάνταης, παθολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, αναφέρθηκε στις νέες διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και στην ουσία γλυκομαννάνη, βασικό συστατικό του Slim Toast, καθώς και στα οφέλη για όσους επιλέξουν το ψωμί χωρίς προσθήκη σε ζάχαρη και αλάτι. Στη συνέχεια, ο Στέφανος Δημητριάδης, πρωταθλητής κολύμβησης και διατροφολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Τροφίμων, μίλησε για το lower carb και πώς αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.
Και τα τρία νέα προϊόντα Καραμολέγκος διατίθενται σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας, με χαρακτηριστικά έντονα χρώματα συσκευασίας (μωβ, πράσινο, μπλε).
Όπως μας είπαν, καταναλώνοντας μια φέτα ψωμί Slim Toast πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, αισθάνεσαι πιο χορτάτος και τρως λιγότερο και σε αυτό συμβάλλει η φυτική υδατοδιαλυτή ίνα γλυκομαννάνη, που εφοδιάζει τον οργανισμό με περισσότερες φυτικές ίνες. Το Lower Carb είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλά έχει 30% λιγότερους υδατάνθρακες, χάρη σε ένα μείγμα αλεύρων (βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας). Τέλος, για όσους πρέπει να βγάλουν το αλάτι και τη ζάχαρη από τη ζωή τους, υπάρχει το Χωρίς Προσθήκη σε αλάτι και ζάχαρη, που συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.