Follow us

Ήρθε το γάλα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Η οικογενειακή επιχείρηση, με την παράδοση ογδόντα χρόνων, μας συστήνει για πρώτη φορά την εξαιρετική πρώτη ύλη της, το προσεχτικά επιλεγμένο φρέσκο γάλα, που συλλέγεται καθημερινά για λογαριασμό της.

Ήρθε το γάλα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Το νέο προϊόν του Τυροκομείου Κωσταρέλου είναι το φρέσκο, παστεριωμένο 100% ελληνικό γάλα σε συσκευασίες του ενός λίτρου, σε τρεις τύπους: κατσικίσιο, αγελαδινό πλήρες και αγελαδινό ελαφρύ. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη ύλη του τυροκομείου, το φρέσκο γάλα, που συλλέγεται καθημερινά σε συνεργασία με τους παραγωγούς – κτηνοτρόφους, που η οικογένεια Κωσταρέλου εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες. Το γάλα αυτό είναι όλο φρεσκάδα και η γνήσια γεύση του προέρχεται από κοπάδια ντόπιων φυλών ζώων, που ζουν ελεύθερα σε μικρές, προσεχτικά επιλεγμένες φάρμες. Όπως όλα τα προϊόντα Κωσταρέλου, έτσι και το γάλα έχει εγγυημένη την ποιότητα, την ασφάλεια και τη γεύση.

Ήρθε το γάλα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Επιπλέον, η επιλογή της οικογενειακής επιχείρησης Κωσταρέλου να βγάλει παστεριωμένο, μη ομογενοποιημένο γάλα, βασίζεται στη φιλοσοφία της, ότι το γάλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική του μορφή. Έτσι, το γάλα αυτό έχει ως χαρακτηριστικό του ότι σχηματίζεται κρέμα στην επιφάνειά του, γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανακινήσετε πριν το καταναλώσετε. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα του Τυροκομείου Κωσταρέλου και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, στο κατάστημα Κωσταρέλου στο Κολωνάκι (και σύντομα στο κατάστημα, που θα ανοίξει στο Golden Hall αρχές Μαΐου), θα μπορεί κανείς να γευτεί μια σειρά από υπέροχα ροφήματα με βάση το γάλα αυτό.

Τυροκομείο/πρατήριο: 26ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Μαρκόπουλο, τηλ. 22990 25569
Καταστήματα: Πατρ. Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, Λ. Πεντέλης 46, Βριλήσσια, Λ. Μαραθώνος 96 Πόρτο Ράφτη, Λ. Γρέγου 4, Μαρκόπουλο Α΄. Παπακωνσταντίνου 16, Μαρκόπουλο Β΄.
https://www.kostarelos.gr/