Follow us

Το λανσάρισμα της Qualita Unica στο Ζάππειο Μέγαρο με την υπογραφή της ΑΒΕΚ

Ο espresso και η φιλοσοφία της Qualita Unica πρωταγωνίστησαν στο Ζάππειο Μέγαρο στις 8,9 και 10 Φεβρουαρίου, αποδεικνύοντας πως o καφές και η παραγωγή του είναι ολόκληρη επιστήμη...

Το λανσάρισμα της  Qualita Unica στο Ζάππειο Μέγαρο με την υπογραφή της ΑΒΕΚ

Για τρεις ημέρες οι επισκέπτες απόλαυσαν μια εξαιρετική παρουσίαση σε έναν χώρο σοφιστικέ αισθητικής, αφιερωμένη σε χαρμάνια, ποικιλίες, γεύσεις και τον επιστημονικό τρόπο καβουρδίσματος που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα και ταυτότητα της Qualita Unica.
H Qualita Unica, από τη Θεσσαλονίκη, επεξεργάζεται τον espresso με αυστηρά επιστημονική διαδικασία καβουρδίσματος, ώστε ο καφές να αποδίδει στο μάξιμουμ τις αρωματικές και γευστικές του ιδιότητες, ενώ παράλληλα δημιουργεί tailor made χαρμάνια εξαιρετικής ποιότητας.

Το λανσάρισμα της  Qualita Unica στο Ζάππειο Μέγαρο με την υπογραφή της ΑΒΕΚ

Όπως μας είπε ο κ. Βασίλης Αρνάκης, συνιδιοκτήτης και managing director της ΑΒΕΚ Βεκράκος ΑΕ, που εισάγει τον espresso Hausbrandt στην Ελλάδα, τα προϊόντα της Qualita Unica απευθύνονται σε επιχειρηματίες με υψηλά standards, που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι εξαιρετικό και προσωπικό, δηλαδή ένα προϊόν με τη δική τους υπογραφή, πέρα από τους ανώνυμους, βιομηχανικούς καφέδες.

Το concept που προωθεί η εταιρεία ανταποκρίνεται στο κενό της αγοράς για ένα προϊόν προσαρμοσμένο στο προφίλ κάθε επιχείρησης και αυτό φάνηκε από το πλήθος των επιχειρηματιών, που συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Ζαππείου για να ενημερωθούν σχετικά με τα προϊόντα της Qualita Unica και τις σύγχρονες διαδικασίες που ακολουθούνται στο πρωτοποριακό εργοστάσιο της ΑΒΕΚ, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν μοναδικούς γλυκόπιοτους καφέδες.

Η συνεργασία της Qualita Unica και των πελατών της πραγματοποιείται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας. Προηγείται περιγραφή των αναγκών της επιχείρησης και κατόπιν συνάντηση στον χώρο του εργοστασίου, όπου ο επιχειρηματίας παρακολουθεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, δοκιμάζοντας κατά μέσο όρο 4-5 διαφορετικά blends για να επιλέξει, με βάση το γευστικό του κριτήριο, ποιο blend επιθυμεί.

Μια κούπα του καφέ ειδικά σχεδιασμένη για την Qualita Unica, δείχνει την φροντίδα για κάθε «λεπτομέρεια» που μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόλαυση του καφέ. Πρόκειται για μια κούπα εντελώς κοίλη στο εσωτερικό της, σαν ποτήρι κρασιού, που αναδεικνύει πλήρως την αρωματική ταυτότητα του καφέ. Στο εξωτερικό της κούπας «τυπώνεται» το εμπορικό σήμα του πελάτη και μαζί με την κούπα, εξατομικεύονται και οι σακούλες του καφέ, ενώ παρέχεται και ένα χειροποίητο labeling, για να τοποθετηθεί έξω από το κατάστημα.
Οι ξεχωριστοί καφέδες της Qualita Unica υποστήριξαν εφέτος τον θεσμό “Αθηνόραμα Bar Awards” αναδεικνύοντας την εμπειρία του fine drinking.

i Qualita Unica | Θεσσαλονίκη 2310489327, Αθήνα 2102820220 | Εργoστάσιο: Λαγκαδάς, Θ/νίκη 2394052730 | www.avek.gr