Follow us

Το νέο ηπειρώτικο στραγγιστό γιαούρτι από τη “Δωδώνη”

Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου δημιούργησε ένα γιαούρτι από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά από 60 επιλεγμένες φάρμες της περιοχής…

Το νέο ηπειρώτικο στραγγιστό γιαούρτι από τη “Δωδώνη”

Το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό είναι ένα νέο προϊόν της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας. Είναι ένα γιαούρτι με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή, αφού παράγεται από ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος της εταιρείας, να προσφέρει μια νέα επιλογή στραγγιστού γιαουρτιού, που συνδέει την ηπειρώτικη παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική τάση για προϊόντα αυθεντικής προέλευσης.

Το νέο ηπειρώτικο στραγγιστό γιαούρτι από τη “Δωδώνη”

Για την παραγωγή του, η ΔΩΔΩΝΗ προχώρησε στη δημιουργία ειδικής γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα, επενδύοντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλης της χώρας, σε δύο εκδοχές: πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά.
Έτσι, οι κωδικοί γιαουρτιών της εταιρείας έγιναν 8 και, όπως μας λένε, θα αυξηθούν περισσότερο.