Έρχεται η Horeca 2019

Το μεγαλύτερο event για τη φιλοξενία, τη μαζική εστίαση και την καφεστίαση

Εύη Σκλατινιώτη 05/02/2019

Το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του ξενοδοχειακού και ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου στην 14η του διοργάνωση από 8 έως 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo…

Με βασικό στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα, η 14η HORECA ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχθεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, αφού η έκθεση έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας και έχει διεθνή εμβέλεια.

Από Παρασκευή 8 ως Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, 50.000 τ.μ. στο Metropolitan Expo θα γεμίσουν από 550 εκθέτες, από τις σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες των παραπάνω κλάδων, καθώς και τα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων.

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις

Η διοργανώτρια εταιρεία (FORUM AE) επιδιώκει κάθε φορά να προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο αναφορικά με τα προϊόντα, αλλά και με τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την επιχείρησή τους. Έτσι, και στα 4 stages που θα λειτουργούν ταυτόχρονα, οι καινοτομίες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital marketing θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel.

Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα βρεθούν στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events, όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.
Από την άλλη μεριά, στο Gastronomy Forum κορυφαίοι chefs και ζαχαροπλάστες απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις, θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα.

Τέλος, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στις 8 Φεβρουαρίου, στηρίζοντας έμπρακτα τη σημαντικότερη θεσμική συνάντηση  των Ελλήνων ξενοδόχων.    

Προϋποθέσεις εισόδου
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων, της μαζικής εστίασης και της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση (που ισχύει για 2 άτομα). Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα έγγραφα αυτά, θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο 20 ευρώ. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ωράριο λειτουργίας:
Παρασκευή 8, Σάββατο 9, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 10:00-19:00, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 10:00-18:30.
Περισσότερα στο https://horecaexpo.gr
Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος