Νέος ελληνικός καφές «ψήνεται» από την Ελ Γκρέκο!

Το γνωστό brand λανσάρει ελληνικό καφέ

Εύη Σκλατινιώτη 26/10/2018

Σ’ ένα πρωτότυπο event, η επωνυμία Eλ Γκρέκο αποκάλυψε τη νέα δημιουργία της που κυκλοφορεί σύντομα, τον καφέ, με σλόγκαν «ο ελληνικός απ’ την αρχή»...

Η πρόσκληση για την παρουσίαση του νέου προϊόντος της επωνυμίας Ελ Γκρέκο δεν αποκάλυπτε σχεδόν τίποτα, οπότε όσοι φθάσαμε στο Art Factory, πριν μερικές ημέρες δεν γνωρίζαμε τι μας περιμένει. Σ’ ένα λιτό σκηνικό, με τραπεζάκια και επιγραφές παλιού καφενείου, ο πρόεδρος της εταιρείας Resoul, κ. Άνθιμος Δημητριάδης μοιράστηκε μαζί μας γεγονότα από τις επιχειρηματικές αναζητήσεις και τις δημιουργίες της εταιρείας, για καταλήξει να μας παρουσιάσει το νέο προϊόν, τον ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο, με το σλόγκαν «ο ελληνικός από την αρχή».

Στιγμιότυπο με τον Θάνο Σχίζα, Product Development Manager της Resoul και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο βάθος αριστερά ο Άνθιμος Δημητριάδης.

Στιγμιότυπο με τον Θάνο Σχίζα, Product Development Manager της Resoul και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο βάθος αριστερά ο Άνθιμος Δημητριάδης.

Τη στιγμή της αναγγελίας, οι κουρτίνες που έκρυβαν το κυρίως μέρος της εκδήλωσης άνοιξαν, αποκαλύπτοντας μια όμορφα στημένη αίθουσα με εντυπωσιακά γλυκά να πλαισιώνουν τις χρυσές συσκευασίες του καφέ κι ένα «καφέ», όπου ο καθένας μπορούσε να δει να ετοιμάζεται μπροστά του ο ελληνικός της προτίμησής του.

Στο ίδιο σκηνικό, ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μας κάλεσε να δοκιμάσουμε τους ξεχωριστούς γλυκούς συνδυασμούς, που εμπνεύστηκε αποκλειστικά για να συνοδέψουν τον καφέ Ελ Γκρέκο, ενώ και ο ίδιος ο κύριος Δημητριάδης μαζί με baristas ετοίμασαν μερικούς καφέδες στα χαριτωμένα μπακιρένια μπρίκια. 

Ο καφές Ελ Γκρέκο δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία. Αυτοί οι δύο εκλεκτοί κόκκοι καφέ δημιουργούν έναν ελληνικό με ξεχωριστή γεύση, διακριτική οξύτητα και πλούσιο καϊμάκι. Ένα δημιουργικό πάντρεμα που δίνει έμφαση στην ποιότητα και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τον ελληνικό απ’ την αρχή.

Η Resoul είναι ένας όμιλος εταιρειών που δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία. Μέσα από μία μακρά πορεία στο χώρο, η μάρκα Ελ Γκρέκο με τις εστίες υγραερίου και τις πολύχρωμες βάσεις με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας κατάφερε να βρίσκεται σήμερα σε 1,5 εκ. ελληνικά σπίτια. Η μετεξέλιξη αυτού του προϊόντος θα μπορούσε να έχει σχέση μόνο με τον ελληνικό καφέ…
Ο καφές Ελ Γκρέκο θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά από τις αρχές Νοεμβρίου σε συσκευασία των 84g και των 168g.
Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος