Follow us

H Coca-Cola «ταξιδεύει» στις Κυκλάδες

Αναζητήστε τα μοναδικά συλλεκτικό μπουκάλια με το κυκλαδίτικο μοτίβο, αλλά και τον Λευκό Πύργο ή τις κρητικές τοιχογραφίες όλα σε δύο εκδοχές, κόκκινο (για την original taste) και μαύρο (για τη zero calories).

H Coca-Cola «ταξιδεύει» στις Κυκλάδες

Στις διακοπές μας φέτος ανακαλύψαμε την Coca Cola σ’ ένα μοναδικό συλλεκτικό γυάλινο μπουκάλι των 250ml με σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τα νησιά των Κυκλάδων και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων…
Βρήκαμε πετυχημένη αυτή η επικοινωνιακή ιδέα του δημοφιλούς αναψυκτικού, αφού γυρνώντας από την καλοκαιρινή μας άδεια μπορούμε να φέρουμε πίσω ένα ακόμη «σουβενίρ», που θα μας θυμίζει πάντα τις διακοπές μας και κυκλοφορεί μόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις Κυκλάδες. Και όχι μόνο σ’ εμάς, αλλά και στους χιλιάδες ξένους επισκέπτες, που κατακλύζουν τα νησιά αυτά όλο το καλοκαίρι.
Το γνωστό αναψυκτικό, με «πλήρωμα» τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σύγχρονη ματιά των νησιωτών, δημιουργεί και τιμά τα κυκλαδίτικα νησιά και σαλπάρει με την πιο ιδιαίτερη «αποσκευή».

H Coca-Cola «ταξιδεύει» στις Κυκλάδες

Στη σελίδα της Coca-Cola 3E είδαμε ότι την ιδέα των Κυκλάδων ακολούθησε και η Θεσσαλονίκη (με τον Λευκό Πύργο), αλλά και η Κρήτη (με αναπαράσταση μινωικής τοιχογραφίας, τα γνωστά ως "ταυροκαθάψια").

Παράλληλα, από τον Ιούνιο η Coca-Cola με αφετηρία την παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των επισκεπτών στις παραλίες για τη μείωση των απορριμμάτων, την αποτελεσματικότερη ανακύκλωση και τη διαφύλαξη των παραλιών και της θάλασσας. Το πρόγραμμα καθαρισμού των παραλιών θα τρέξει φέτος σε 5 παραλίες της Ελλάδας και αναμένεται ως το τέλος του καλοκαιριού να έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 33 τόνοι απορριμμάτων προς ανακύκλωση. Η πρωτοβουλία στηρίζεται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Κι αν δεν εντοπίσατε το συλλεκτικό μπουκάλι, το καλύτερο σας το φυλάμε για το τέλος. Με τον διαγωνισμό που τρέχει ήδη μπορείτε να κερδίσετε ένα ταξίδι αξίας 1.000 ευρώ ή τις πιο δυνατές εμπειρίες με το World Party Traveller ή να φτιάξετε το δικό σας πακέτο διακοπών. Βρείτε τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή δαχτυλίδι ανοίγματος που υπάρχει σε κάθε Coca-Cola, Fanta, Sprite και καταχωρήστε τον ως τις 16 Σεπτεμβρίου και στο WOAH app για να μπείτε στην κλήρωση. Περισσότερα, εδώ.