Follow us

Νέο γιαούρτι διπλοστραγγιστό

Νέα σειρά γιαουρτιού από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα κυκλοφόρησε η ΔΕΛΤΑ, με την τεχνική της διπλοστράγγισης…

Νέο γιαούρτι διπλοστραγγιστό

Η ΔΕΛΤΑ, μετά από 65 χρόνια πείρας, δημιούργησε το νέο γιαούρτι ΔΕΛΤΑ “διπλοστραγγιστό”. Πρόκειται για ένα γιαούρτι στραγγισμένο όχι μία, αλλά τουλάχιστον δύο φορές, με τη μοναδική τεχνική στράγγισης που μόνο η ΔΕΛΤΑ κατέχει και το οποίο παράγεται από 100% ελληνικό επιλεγμένο φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ. Την ξεχωριστή αυτή συνταγή, που εγγυάται την πλούσια υφή και γεύση του, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρόσφατα στην επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση που έγινε στο εστιατόριο Kuzina. Στο μενού, που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο σεφ Άρης Τσανακλίδης, χρησιμοποιήθηκε τόσο το γιαούρτι με 2% λιπαρά, όσο και εκείνο με 10% λιπαρά, με ιδιαίτερη επιτυχία. Η πυκνή του υφή δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαροπλαστική κι αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ.

Η διαφημιστική καμπάνια που ήδη τρέχει για το διπλοστραγγιστό έχει πρωταγωνιστή τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, εστιάζοντας έτσι στη διπλή προσπάθεια, τον “διπλό κόπο” της ΔΕΛΤΑ για το νέο προϊόν της. Εντάσσεται στη σειρά «Με αγάπη», που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό με τη νέα συσκευασία του φρέσκου γάλακτος, με σήμα την καρδιά.

Το νέο ΔΕΛΤΑ διπλοστραγγιστό το βρίσκουμε σε συσκευασίες των 3Χ200γρ. με 10% και 2% λιπαρά και σε συσκευασία του 1 κιλού με 2% λιπαρά.