Follow us

Αφράτα, χειροποίητα παστέλια ΣάΟΣ

Δοκιμάσαμε παστέλια που ξεχωρίζουν για τη μαλακιά και αφράτη υφή τους και τα αρώματα μπαχαρικών και εσπεριδοειδών…

Αφράτα, χειροποίητα παστέλια ΣάΟΣ

Αυτά τα παστέλια της Σάος δεν θυμίζουν τα κλασικά, σκληρά παστέλια που έχουμε συνηθίσει, που κολλάνε στο στόμα. Είναι πολύ αφράτα, σπάνε εύκολα με το χέρι και τρίβουν, ενώ ξεχωρίζουν για το καλό, ποιοτικό μέλι και σουσάμι που περιέχουν.
Δοκιμάσαμε και τις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις τους: με σουσάμι και μέλι, που είναι η πιο απλή τους εκδοχή, με ξηρούς καρπούς και κράνμπερι, η πιο υγιεινή και φουλ σε ενέργεια περίπτωση, που μας άρεσε πολύ για την εναλλαγή του αφράτου παστελιού με τους τραγανούς ξηρούς καρπούς, ενώ υπάρχει και παστέλι με τζίντζερ, λεμόνι και παπαρουνόσπορο (για πιο τολμηρές απολαύσεις, με ελαφρώς πικάντικη επίγευση), καθώς και το πολύ έντονα αρωματικό με πορτοκάλι, κανέλα και φουντούκι.

Αφράτα, χειροποίητα παστέλια ΣάΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές, με παραδοσιακές συνταγές και σουσάμι από την περιοχή του Έβρου και μέλι από τη Σαμοθράκη.
«Σάος» είναι το όνομα του βουνού της Σαμοθράκης και η εταιρεία δημιουργήθηκε περίπου 4 χρόνια πριν, από μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Σαμοθράκη. Τα προϊόντα ΣάΟΣ ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της ελληνικής εταιρείας τροφίμων «JN Promo», με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Τα προϊόντα ΣάΟΣ τα βρίσκουμε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, σε όλη τη χώρα.

ΣάΟΣ, Εδέσσης 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 514459.