Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Η Περιφέρεια Αττικής θα “φιλοξενήσει” τους εκθέτες της στο Γκάζι

Ντίνα Γκρουμούτη 16/11/2017

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, το κατά γενική εκτίμηση μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον για εκθέτες και επισκέπτες φεστιβάλ ελληνικών προϊόντων, ήδη ετοιμάζεται για τις 4-6 Μαΐου στην Τεχνόπολη. Όπως γνωρίζουν όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνει καταξιωμένα, αλλά και νέα brands, μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ή εταιρείες μεταποίησης ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, που το κάνουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης: από γευσιγνωσίες και σεμινάρια, που παρουσιάζουν οι experts του είδους, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις και μελετημένα events για παιδιά.

Τιμώμενη Περιφέρεια της χώρας στο φεστιβάλ φέτος έχει κληθεί να είναι η Αττική, που σημαίνει ότι (εφ’ όσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων) κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα εντός του Νομού, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους συμμετοχής τους.
Τα οφέλη για τις εταιρείες είναι πολλά, πέρα από τα οικονομικά. Η συμμετοχή σ’ αυτό το φεστιβάλ, με το κύρος που το περιβάλλει, προβάλλει δυνατά τα προϊόντα και τον παραγωγό. Προσθέστε τη δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες -ιδιώτες και εμπόρους-, την προσωπική επαφή και την ιδιαίτερη δημοσιογραφική προβολή.


Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:
α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).
β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, βιαστείτε. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (συνοδευόμενη από τα ανάλογα παραστατικά).
Περισσότερες πληροφορίες στο site της Περιφέρειας Αττικής.

Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος