Πρωτοπόρες εστίες για ελευθερία στην κουζίνα

Νέα σειρά επαγωγικών εστιών με ενσωματωμένο απορροφητήρα

Εύη Σκλατινιώτη 14/11/2017

Η NEFF κάνει τη μαγειρική εμπειρία πιο ευέλικτη, συνδυάζοντας τις λειτουργίες της επαγωγικής εστίας με την αποτελεσματικότητα ενός δυνατού απορροφητήρα, σε μία μόνο συσκευή!

Στο δεύτερο «Hall of Taste», το οκταήμερο εναλλακτικό φεστιβάλ γεύσης του Golden Hall και του αθηνοράματος, το ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσε ιδιαίτερα το live cooking από γνωστούς σεφ και bloggers, κι εκεί είδαμε για πρώτη φορά από κοντά τις εντυπωσιακές νέες εστίες της NEFF.

Πρόκειται για τη νέα σειρά επαγωγικών εστιών FlexInduction με ενσωματωμένο απορροφητήρα, που σχεδιάστηκαν για να δώσουν περισσότερη άνεση, ελευθερία και χώρο για έκφραση στην κουζίνα. Απόλυτα ενσωματωμένος στις εστίες, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χώρο στην κουζίνα μας, ο νέος απορροφητήρας είναι ιδανικός για μαγείρεμα σε μια ανοιχτή κουζίνα, σε μια νησίδα ή για να τοποθετηθεί μπροστά σε παράθυρο. Το πλέγμα από χυτοσίδηρο πάνω από τον απορροφητήρα είναι ανθεκτικό στην υψηλή θερμότητα, ώστε να μπορεί κανείς να ακουμπήσει εκεί τα σκεύη.


Άλλη μια καινοτομία είναι το γεγονός, ότι οι εστίες Flexinduction δίνουν την ελευθερία να μετακινήσουμε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια μας οπουδήποτε μέσα στη ζώνη Flex, αφού το μέγεθος και το σχήμα τους ανιχνεύεται και θερμαίνεται αυτόματα!
 Ακόμη, χάρη στον αισθητήρα ποιότητας αέρα, που ανιχνεύει οσμές ή την ποσότητα ατμού στον αέρα και ρυθμίζει αντίστοιχα την ταχύτητα απορρόφησης, εμείς δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε καθόλου με τον απορροφητήρα, αλλά μόνο με τη μαγειρική μας.

Η εγκατάσταση της συσκευής είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με σύστημα εξαγωγής ή ανακύκλωσης αέρα. Το σύστημα των φίλτρων μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων. 

Περισσότερα για τις εστίες και τους απορροφητήρες της NEFF στην ιστοσελίδα της: www.neff-home.com/gr

Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος