Μια έξυπνη κουζινομηχανή… του χεριού μας!

Το τελευταίο μοντέλο της Thermomix ΤΜ5 έκανε το ντεμπούτο του στην Ελλάδα

Εύη Σκλατινιώτη 11/10/2017

Μια κουζινομηχανή που αντικαθιστά 12 διαφορετικές συσκευές στην κουζίνα μας είναι σίγουρα ένα μοναδικό πολυεργαλείο, που μπορεί να κάνει τη μαγειρική παιχνίδι…

Τι θα λέγατε να έχετε ένα μηχάνημα στην κουζίνα σας που μπορεί να ζυγίζει, ανακατεύει, τεμαχίζει, ζυμώνει, πολτοποιεί, αναμειγνύει, ομογενοποιεί, χτυπάει κρέμα, έχει ελεγχόμενο ζέσταμα, μαγειρεύει, μαγειρεύει στον ατμό και αλέθει; Το Thermomix είναι ένα γνωστό όνομα και μια καινοτομία στο είδος του. Το τελευταίο μοντέλο που γνωρίσαμε πρόσφατα, το Thermomix TM5, κάνει όλα τα παραπάνω.

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο, με τον κάδο χωρητικότητας 2,2 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι, το μίξερ με τις 10 ταχύτητες και την εστία που μαγειρεύει από 37οC ως 120ο, με ρύθμιση ανά 5oC για απόλυτη ακρίβεια και για να μην καταστρέφονται οι πολύτιμες ιδιότητες των τροφών.


Η ιδέα της συσκευής βασίζεται σε έναν συνδυασμό των εξελιγμένων και έξυπνων τεχνικών μαγειρικής με τις συνταγές, που είναι προσαρμοσμένες στις δυνατότητές της, για σωστά αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, μπορεί κανείς να ακολουθήσει τις οδηγίες και τις ποσότητες που εμφανίζονται στην οθόνη ή να ανατρέξει στις συνταγές του βιβλίου μαγειρικής της Thermomix ή απλώς να προσαρμόσει εύκολα τις δικές του αγαπημένες συνταγές. Η συσκευή συνοδεύεται από ένα βιβλίο συνταγών και ένα τσιπ συνταγών (για να εμφανίζονται στην οθόνη της) με τίτλο «Η βασική μαγειρική».

Τα οφέλη του
Η θερμοκρασία μαγειρέματος των περισσότερων φαγητών είναι μεταξύ 90ο και 100oC για να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο οι θρεπτικές ουσίες.
Μαγειρεύει με λίγο ή καθόλου λάδι.
Το έξυπνο τσιπ συνταγών παρέχει όλες τις διατροφικές πληροφορίες των γευμάτων.
Ο προκαθορισμένος χρόνος, η θερμοκρασία και η ταχύτητα εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, οπότε αποφεύγονται οι αποτυχημένες συνταγές.

Πώς μπορεί κανείς να το αποκτήσει:
Το Thermomix είναι διαθέσιμο μόνο με απευθείας πώληση από τους συμβούλους της Cooking Hellas ΙΚΕ.

Cooking Hellas, Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι, τηλ.: 2106199378
https://cookinghellas.gr,
http://www.thermomix.gr/gr

Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος